Ekonomi Haber Girişi : 27 Kasım 2012 18:30

Banvit'i Doğu'ya Demin Gıda dağıtacak

Banvit'i Doğu'ya Demin Gıda dağıtacak
Tavukçuluk sektörünün lideri Banvit ile bölgesinde dağıtım alanında lider olan Demin Gıda, nikah kıydı. Banvit’i Doğu’ya artık Demin Gıda dağıtacak…
Erzurumajans-Tavukçuluk sektörünün dev firmalarından Banvit, artık Doğu Anadolu’ya Demin Gıda aracılığıyla ulaşacak. Bir süre önce Erzurum’daki dağıtım firmasını değiştirme kararı alan ve bu doğrultuda arayışlara giren Banvit, dağıtım sektörünün bölgedeki en önemli kuruluşu olan Demin Gıda ile söz kesti. Ekim ayı itibariyle Demin Gıda ile çalışmaya başlayan Banvit, kısa sürede sektöre de hareketlilik getirdi.

Bünyesinde Yörsan, Redbul, Clipper, Shazile ve Panda gibi marka ürünleri bulundurduklarını söyleyen Demin Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Demirci, Banvit ile çalışmaktan da büyük gurur duyduklarını söyledi. Banvit’in sektörün ‘duayeni’ olduğunu ifade eden Demirci, “Ekim ayı itibariyle Erzurum-Erzincan ve Bayburt’un tüm il ve ilçelerine Banvit’i biz dağıtıyoruz. Banvit’in yeni dağıtım firması olarak bizi tercih etmesi, mutluluk verici” dedi.

Banvit’i 12 kişilik bir ekip ve 5 dağıtım aracıyla bölgelerindeki tüm noktalara ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Demirci, şunları söyledi:

Banvit’i halkımızın bulabileceği her noktaya taşımak, götürmek istiyoruz. Dağıtım ağımızı da genişletiyoruz. Yeni bayilerle, daha çok nokta oluşturmak amacındayız. Şu anda çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Banvit ile birlikte sektörde bir hareketlilik, canlılık da göze çarpıyor. Bu durumda halkımıza çok ciddi fiyat avantajları sağlıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Songül KARLI 01 Ocak 1970 02:00

    Mesut bey gerçekten siz bu işi de başarırsınız bravo!