Bana galibiyeti anlat!

‘’Hayatta her zaman ikinci bir şansın vardır. Onun adı yarındır’’ diye pek sevdiğim güzel bir söz vardır. 

Yeni teknik direktör Mehmet Özdilek ile bugünlerde sessiz bir devrim yaşanıyor BB Erzurumspor’da..

Yarına umutla bakmamızı salıklayan bir değişim. 

Yarına anlamlar katan bir dönüşüm. 

Adını sessiz devrim koymam da o yüzdendir.

***
Saha dışında bir sürü değişime imza attı Özdilek.

Kulüp tesislerinde radikal bir sürü değişimi yaptı, öyle ki kulüp başkanı Mevlüt Doğan ile As Başkan Ünsal Kıraç’ı bile oturduğu odalardan çıkardı, tabiri caizse attı onları!

‘’Burası bizim en mahrem yerimiz’’ diyerek, hiçbir tereddüt yaşamadan idman sahasını etrafını brandalarla kapadı, taraftarla oyuncuların arasına mesafe koydu!

İdman saatlerini değiştirdi, çalışma şekillerini farklılaştırdı.

Bir sürü yeniliğe gitti, kulüpte yapısal bir reform gerçekleştirdi.

Ve tüm bunları yaparken doğal olarak kimse itiraz etmedi, ses çıkartmadı, her talebine olur dendi.

***
Tüm bunlar elbette ki BB Erzurumspor içindi, geleceği içindi.

Bir öncekilerden farklı bir teknik adamla karşılaşıyoruz.

Her kararına saygı duyuyor, her talebine kabulümüzdür deyip olumlu cevap veriyoruz.

Dün tanışma imkanı buldum sevgili hocamız Mehmet Özdilek ile.

Yönetim dili ve tarzı farklı biri, bunu gördük.

Dileğim saha dışında yaptığı reformu, devrimi, saha içinde de yapması.

Öyle bir değişim ve dönüşüm saha dışında olduğu kadar da saha içinde olmalıdır.

Bana biraz da onu gerek, onu!
--
ODA REFORMU! - Düne kadar Sportif Direktörün de, Kulüp Müdürünün de tesislerde müstakil bir odaları yoktu. Mehmet Özdilek ile başlayandeğişim, onlara da yansıdı. Artık tesislerde spor direktörü Zafer Demir’in de, Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu’nun da birer odaları oldu. Doğrusu ben özellikle tesislerdeki değişimi kurumsal kimlik adına da çok güzel hareketler olarak gördüm. 
--
Az ama öz Erzurumspor geliyor!

Ne kadar çok yönetici olursa kulüp kasasına o kadar para çok girer düşüncesi iflas etti! Böyle bir cümle ile yazıya başlamamın sebebi, artık Erzurumspor’da o kadar sayıda yöneticinin bulunmayacağı, bunun belli olması! Ocak ayında normal olağan kongreye gidecek olan mavi-beyazlı kulüpte bir değişim ve dönüşüm de yönetimdeyaşanacak. Aldığım bilgilere göre, Erzurum’da artık 35 kişilik yönetim devri sona eriyor, az ama öz yöneticiler dönemi başlıyor. 35 kişi ile başlanan ama bugün artık 10 kişi ile bile toplanamayan Erzurum yönetiminde bu sayı başkanla birlikte en fazla 15 olacak.Geçen süre içerisinde görüldü ki Erzurumspor yönetiminde fazla yöneticinin bulunmasının çok da anlamı yok. Belki mevcut isimlerden bazıları da yeni yönetimde olacak ama kesinlikle 15 kişiden oluşan farklı bir yönetim oluşturulacak, şimdiden onun plan ve proğramı yapılıyor.. Doğru mu, elbette ki doğru ve de geç kalınmış bir karar..
--
Munsy’nin kader günü!

Her şeye rağmen Erzurum’un tek gol ümidi olan RidgeMunsy’nin Alanya maçında oynamama ihtimali belirdi. Çünkü önceki günkü antrenmanda sağ gözüne sert bir top çarpan ve antrenmanı terketmek zorunda kalan Munsy, dikkate alınması gereken ciddi bir sakatlıkla karşı karşıya. Öyle ki o Munsy, gereğinden fazla kan kaybeden gözünden dolayı tek bir gözünü kaybetme riski  ilebile yüzyüze.  Eğer bugün gözündeki iç basınç normale dönerse ve doktor da onay verirse 18’e alınacak, sıkıntı devam ediyorsa bu hafta kesin kadroda olmayacak! Bu durumda da yeni teknik direktör Mehmet Özdilek’in, başka bir oyuncuya santrafor mevkiinde görev vermesi gerekecek. Bu isim de elbette ki yine bir başka formsuz santraforThy! Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, dün antrenman sahasına izleyici olarak gelen Munsy’nin durumu hakkında kulüp doktorundan bilgi aldı. Kulüp doktoru Mustafa Khorramfor, Mevlüt Doğan’a, RidgeMunsy’nin içinde bulunduğu durumu anlattı, yarın (bugün) göz doktorunun vereceği rapor neticesinde Alanya maçı karosuna alınıp alınmayacağına karar verileceğini bildirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.