Erzurum Haber Girişi : 06 Haziran 2020 15:15

Bakanlar Pakdemirli ve Karaismailoğlu Erzurum'da

Bakanlar Pakdemirli ve Karaismailoğlu Erzurum'da
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yusufeli Barajı açılış törenine katılmak üzere özel uçakla ile Erzurum’a geldi.
Erzurumajans-Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu; Erzurum Havalimanı'nda, Erzurum Valisi Okay Memiş, milletvekilleri Selami Altınok, Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz tarafından karşılandı.



Erzurum protokolü ile sosyal mesafe kuralına uyarak selamlaşan Bakanlar daha sonra askeri helikopter ile Artvin’in Yusufeli ilçesine hareket etti.



Pakdemirli ve Karaismailoğlu, Çoruh Nehri üzerinde inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Barajı’nda ki gövdenin yüzde 75’ini tamamlayacak olan beton dökümü törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da törene video konferans ile katılacak.



Yusufeli Barajındaki tören sonrası Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu helikopter ile Erzurum’a dönerek Ankara’ya hareketlerinden önce havalimanında şehrin yöneticileriyle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirecek.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Bakanlar Cumhurbaşkanının karşısında maskeli de burada niye maskesiz? Maskeyi virüse mi takıyorlar yoksa Cumhurbaşkanı ab göz boyamak için mi? Her işimiz böyle. Sonra da yüzümüz gülmüyor vesselam

  • Kader Ekinci 01 Ocak 1970 02:00

    Havaalanının halen yapılmadığını gòren ulaştırma bakanının zoruna gitti mi acep bu durum???

  • Şakamısınız 01 Ocak 1970 02:00

    İnşallah bakan beyler ve valimiz, şu havalimanı işini çözerde, yarıda bırakan, bıraktıranlarda idari müeyyideler ile karşılaşır.. Şimdi bazen sitem ediyoruz kızıyoruz halk olarakta, Ben şunu anlamadım ayrıca pistin yapımının belediye ile alakası ne vallahi bilen biri varsa anlatsın, belediye mi yapmaya yada kontrole başlamış da gecikmiş. BEN DOĞRUYA DOĞRU YANLIŞA YANLIŞ DERİM.

  • Dynasty 01 Ocak 1970 02:00

    İkisi aynı uçaklamı gelmişler olurmu yav itibarlarına gölge düşer bence ayrı uçaklarla gelmeleri lazımdı