Spor Haber Girişi : 08 Eylül 2017 13:15

Bakan talimat verdi... Turnikeler takılıyor...

Bakan talimat verdi... Turnikeler takılıyor...
Gençlik ve Spor bakanı Osman Aşkın bak'ın talimatı sonrası Kazım Karabekir Stadyumu'nda Passolig turnikelerinin yapımına başlandı.
Erzurumajans-Kazım Karabekir Stadyumu'na elektronik bilet sistemi turnikelerinin takılmaması nedeniyle takımına hasret kalan BB Erzurumspor taraftarlarına müjdeli haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın talimatıyla turnikelerin yapımına başlandı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in vurdumduymazlığı nedeniyle Balıkesirspor maçını Elazığ'da oynayan, önümüzdeki hafta karşılaşacağı Samsunspor maçını da Rize'de oynayacak olan BB Erzurumspor'a müjdeli haber geldi. Başta bütçe olmak üzere bir çok bahane uydurarak Kazım Karabekir Stadyumu'na turnike taktırmayan TFF'ye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın bak dur dedi. Ukrayna ? Türkiye milli maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu  (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya gelen Bakan Bak, Kazım Karabekir Stadyumu'na biran önce turnikelerin takılması talimatını verdi. Bunun üzerine harekete geçen TFF, turnikelerin yapımına başlandı.

BÜYÜK BİR AKSİLİK OLMAZSA BOLUSPOR MAÇINA YETİŞTİRİLECEK

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre turnikelerin yapım süresinin 15 gün olduğu öğrenildi. Çok büyük bir aksilik çıkmaması durumunda BB Erzurumspor, Boluspor maçında taraftarıyla buluşacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.