Siyaset Haber Girişi : 12 Ocak 2020 16:30

Bakan Soylu: Dağlarda 500 adamları ya var ya yok

Bakan Soylu: Dağlarda 500 adamları ya var ya yok
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ilgaz Dağı Milli Parkı-2 Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin açılışına katıldı.
Erzurumajans-Açılış töreninde konuşan Bakan Soylu, tesisin hayırlı olması temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Hatay Amanos’da "Kapan-2 Operasyonu" başlattıklarına dikkat çeken Soylu, “Kar, yağmur, boran ve çamur bize engel olmuyor. Güvenlik güçlerimizin ve kahramanlarımızın bir yeminleri var. Bu milletin başına 40 yıldır bela olan PKK’yı tarihin derinliklerine gömecekler. Dağlarda 500 adamları ya var ya yok. Ne eleman ne yiyecek bulabiliyorlar. Jandarmamız, polisimiz enselerinde, Diyarbakır’da da annelerimiz gırtlaklarına yapışmış durumda. Gelecek nesillere terörsüz bir Türkiye bırakacağız” diye konuştu.

Soylu, “Sınırın ötesindeki karışıklığa rağmen güçlüyüz diyoruz. Üç tane büyük operasyon yaptık. Akdeniz’de Libya mutabakatını yaptık. Uyuşturucu ile mücadele ediyoruz. Torbacısının da, bu illeti satanın da, getirenin de, taşıyanın da karada ve denizde tepelerine çöküyoruz. 63 bin 231 kişi uyuşturucu suçlarından hapishanelerimizde tutuklu veya hükümlü olarak yatmaktadır” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.