Bölge Haber Girişi : 11 Mart 2010 12:25

Bakan Özak ve Akdağ, 2011 için buluştu!..

Bakan Özak ve Akdağ, 2011 için buluştu!..
2011 Üniversitemlerarası Kış Oyunları için hazırlıkları sürüyor. Ankara'da bir araya gelen Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Erzurum Milletvekillleri, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile Erzurum 2011 Genel Koordinatörü
Erzurum Ajans-2011 Üniversitemlerarası Kış Oyunları'nın hazırlıkları sürüyor. Ankara'da bir araya gelen Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum milletvekilleri Muhyettin Aksak ile Fazilet Dağcı Çığlık, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık ve Erzurum 2011’in Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’la organizasyonda gelinen son noktayı değerlendirdiler.
 
Ankara’da Koordinatörlük binasında dün gece saat 20:00’de başlayan ve yaklaşık 3 saat süren toplantıda ilerleme raporu ayrıntılarıyla değerlendirildi. Eksikliklerin giderilmesi konusunda yapılması gerekenler belirlendi.

Toplantıda, 11-17 tarihleri Mart arasında yapılacak FISU (Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu)Teknik Komite ve Denetleme Komitesinin çalışmalarında her şeyin kusursuz olması için ayrıntılar ele alındı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.