Siyaset Haber Girişi : 17 Mart 2017 16:00

Bakan Akdağ ilçe turunda

Bakan Akdağ ilçe turunda
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandum çalışmalarına ilçe turlarıyla başladı.
Erzurumajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, referandum çalışmalarına ilçe turlarıyla başladı. 

Bakan Akdağ: "Kılıçdaroğlu'nun yanında HDP, arkasında PKK, onun yanında FETÖ var"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Kılıçdaroğlu'nun yanında HDP, arkasında PKK, onun yanında FETÖ, onun arkasında da Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen emperyalist emelli bir takım devletler var" dedi. 

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Erzurum'un Köprüköy ilçesi Yağan beldesinde konuştu. Konuşmasında AK Parti'nin 15 yıllık iktidar sürecinde birçok engellerle mücadele ettiğini söyleyen Bakan Akdağ, "15 yıl boyunca gücümüzün yettiği kadar sizlere hizmet etmeye gayret ettik. Bu uğurda önümüze çıkan engellerle mücadele ettik. Burada gençler var. Özellikle gençler için söylüyorum. 2002'de Yağan'a da geldiğimiz zaman Türkiye'de göz bebeğimiz olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekilliğine izin vermemişlerdi. O zaman adı meşhur bir gazete manşet atmıştı. Recep Tayyip Erdoğan muhtar bile olamaz" diye konuştu.

"Göz bebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında saf tutmalıyız"

Kılıçdaroğlu'nun etrafında terör örgütlerinin olduğuna değinen Bakan Recep Akdağ, "Erzurumlular olarak biz de bir saf tutmalıyız. Öbür tarafta Kılıçdaroğlu, yanında HDP, arkasında PKK, onun yanında FETÖ, onun arkasında da Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen emperyalist emelli bir takım devletler var. Peki bu tarafta kim var. Göz bebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Onun yanında Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım var. Şimdi bu şekilde bir safları herkesin görmesi gereklidir. Onun yanında Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Devlet bahçeli var. Biz isteriz ki Saadet Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bu safta yer alsın" ifadelerini kullandı.

Bakan Akdağ: "'Evet'e karşı çıkan politikacılar; gittiğiniz yol sizi duvara toslatacak"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "15 Temmuz ruhundan Kılıçdaroğlu bir şeyler öğrenir diye umut ediyorduk. Öğrenememiş, maalesef öğrenememiş. 'Evet'e karşı çıkan politikacılar; gittiğiniz yol sizi duvara toslatacak" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Erzurum'un Horasan ilçesinde miting düzenledi. Halka hitap eden Bakan Akdağ, "Rabbim bizi bu millete hizmetkarlıktan ayırmasın" ifadelerini kullandı.

Horasan'ın 16 Nisan da 'evet' diyeceğini kaydeden Bakan Akdağ, "Birileri bu millete yol göstermeye, birileri bu millete akıl vermeye çalıştılar, çalışıyorlar. Değerli kardeşlerim şimdi biz zaten Horasan'ın referandumda nasıl Cumhurbaşkanının arkasında olduğunu biliyoruz. 15 Temmuz ruhundan Kılıçdaroğlu bir şeyler öğrenir diye umut etmiştik öğrenememiş, maalesef öğrenememiş. Evet'e karşı çıkan politikacılar gittiğiniz yol sizi duvara toslatacak. Bu millet sizin mani olmaya çalışmanızla fikrini değiştirmez. Bu Horasanlı çoktan kararını verdi. Boşuna uğraşıyorsunuz arkadaş" diye konuştu.

Öte yandan Horasan'da düzenlenen mitinge katılan Saadet Partisi Horasan İlçe Başkanı Çetin Turan da referandumda evet diyeceğini belirtti.

Sağlık Bakanı Akdağ, Pasinler'de

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları için Pasinler'de miting düzenledi. 

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 16 Nisan'da halkın önüne gelecek olan referandum için geldiği Pasinler'de coşkuyla karşılandı. Miting alanına geçen Akdağ, coşkulu kalabalığa seslendi. Akdağ, konuşmasında 9 seçim 2 referandumda da sevgili Pasinlerliler bizi yalnız bırakmadı. İnşallah 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda da yüzde 90'ın üzerinde oy vereceklerini bu kalabalıkla bir kez daha göstermiş olduğunu söyledi.

Akdağ, gündeme dair Hollanda ve Almanya'nın Türkiye'nin yapacak olan referandum seçimlerine müdahil olmaya kalkıştığını, ama gerekli cevabı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlar tarafından aldığını belirten Akdağ, yapılacak olan referandumda hayır çıkması için DHKPC, PKK, Kandil ve FETÖ'nün bir araya geldiğini, ülkemizi parçalamak için bin bir kılıkla saldırdığını ifade eden Akdağ, ama bu oyunları Pasinlerlilerin ve Erzurumlu dadaşların bozacağını belirtti.

Akdağ, Deniz Baykal'ın geçtiğimiz günlerde bu kadar yetkiyi birine vermek peygamberi bile bozar şeklindeki açıklamalarına ise, "Sayın Baykal anladık siyaset yapacaksın ama bu tür söylemler insanlarımızı kızdırmaktadır. Onun için sen sen ol böyle uygunsuz sözlere yer verme." dedi.

Bakan Akdağ'ın Pasinler ziyaretine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti İl Başkan Yardımcı Battal Alpkılıç, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya'da eşlik etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.