Bölge Haber Girişi : 31 Mart 2010 11:51

Bakan Akdağ gençlerle buluştu!

Bakan Akdağ gençlerle buluştu!
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere hafta sonu geldiği Erzurum'da çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu gençlerle bir araya geldi.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu gençlerle bir araya geldi.
Bakan Prof. Dr. Akdağ, Erzurum’a ziyareti kapsamında 4 yıldır gençlerle ev ortamında buluşup sohbet etme geleneğini sürdürüyor. Erzurum’a geldiği hemen her programında fırsat buldukça gençlerle buluşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ gençlerin ülke gündeminden güncel konulara, sorunlarından çözüm önerilerine kadar her konuyu gençlerin paylaşmasına imkan sağlıyor.
Türkiye nüfusunun yarısını gençlerin oluşturduğunu vurgulayan Bakan Akdağ, Türkiye’nin son yıllarda sağlıktan eğitime hemen her alanda ciddi mesafeler kat ettiğini ifade ederek, bu aşamada özellikle üniversite gençliğinin yeni bir vizyonla bu gelişime katkıda bulunması gerektiğini belirtit.
Bakan Akdağ konuşmasında şunları söyledi. “Biz bu toplantıları periyodik olarak yapma gayreti içerisindeyiz. Bundan öncede genç arkadaşlarımızla bir araya gelip sorunları tartışıyor, yeni fikirler düşünceler üretiyor, çözümler buluyorduk. Genç beyinlerin fikir ve düşüncelerine her zaman açık olduğumuzu belirtmek isterim. Yarının dünyasını gençlerimiz belirleyecek. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, şunu açık yüreklilikle ifade etmekte fayda görüyorum ki bizim Türk gençliğimiz son derece sağlam temeller üzerine kurulmuş. Yetenekli, zeki, üretken bir gençlikten söz ediyoruz. Hükümet olarak da onların her zaman yanında yer alma politikasını gerçekleştiriyoruz. Üreten, geliştiren, çözümleyen her gencimize sonuna kadar destek verme gayreti içerisindeyiz. Bu ülkeyi daha iyi yerlere getireceksek, bunu hep birlikte el ele vererek yapacağız. Bunu siz gençlerle yapacağız.”
Ak Parti Erzurum gençlik kolları başkanı Zafer Tarıkdaroğlu ise “Artık Erzurum da Sağlık Bakanımızla geleneksel hale gelen ev sohbetlerimizin sonuncusu Türkiye’nin dört bir yanından Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne gelen farklı fakültelerde okuyan yaklaşık 65 genç arkadaşımızın katılımıyla gerçekleşti. Partimizin gençlere verdiği önemin somut örneği Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ’ın yıllardır gençlerle ev sohbetlerine katılıp onların fikirlerini çok önemsediklerini göstermesidir. Eskiden bırakın bir bakanı bir siyasi parti temsilcisine ulaşmak ne kadar zordu şimdi ise hükümetimizin Sağlık Bakanı bir evde farklı dünya görüşüne sahip gençlerle çay içip fikir ve görüşlerini alıyor. Sayın Bakanımızın gençlerin arasına katılması gençlerimizin ideallerinin, yarınlara dair heyecanlarının artmasına, yarınlara daha da umutla bakmasına vesile oluyor.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.