Spor Haber Girişi : 17 Temmuz 2017 16:06

Badminton rüzgarı 15 Temmuz için esti

Badminton rüzgarı 15 Temmuz için esti
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri'ni Anma Badminton Müsabakaları yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri'ni Anma Badminton Müsabakaları yapıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Badminton İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri'ni Anma Badminton Müsabakaları nefesleri kesti.

Yakutiye Spor Salonu'nda yapılan badminton müsabakaları yoğun ilgi gördü. İki gün süren badminton müsabakalarında sporcular, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Gazileri için kıyasıya yarıştı. 50'yi aşkın badmintoncu, madalya için karşı karşıya geldi.

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube ve ilçe müdürleri katıldı.

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, GHSİM, Badminton İl Temsilcisi Hakan Ülgü ile gençleri tebrik ederek, gençlerin özellikle 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde müthiş bir cesaret örneği gösterdiğini belirterek, "Gençliğimizin en büyük özelliği vatanını ve bayrağını sevmesidir. Gençliğimiz vatan ve millet hassasiyeti oldu mu, müthiş bir cesaret örneği gösteriyor. Bu cesaret Türk milletinin kanında var" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 15 Temmuz kahramanlarını unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirterek, "Bakanlığımızın projesi 'Gençler Asla Unutmazlar' sloganı ile diyoruz ki, biz 15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız. Erzurum GHSİM olarak, biz bir gün değil yılın 365 günü vatan nöbeti tutuyoruz. Vatanını en iyi seven işini en iyi yapandır mantığı ile vatanımıza ve şehrimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. GHSİM olarak sporda ve gençlik faaliyetlerinde projeler üretmeye ve insanlığa yararlı olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Badminton müsabakalarında mücadele eden sporculara madalya verildi. Müsabakalarda, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bir gösteri maçı yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.