Erzurum Haber Girişi : 21 Ağustos 2017 13:05

Babası zabıtaya yakalanınca ağladı

Babası zabıtaya yakalanınca ağladı
Erzurum'da dilencilik yapan babasının zabıtaya yakalandığını gören 5 yaşındaki çocuk, gözyaşlarını tutamadı.
Erzurumajans-Erzurum'da dilencilik yapan babasının zabıtaya yakalandığını gören 5 yaşındaki çocuk, gözyaşlarını tutamadı.

Merkez Yakutiye İlçesindeki Çaykara Caddesi üzerinde oğlu ile birlikte dilenen bir kişi, esnafın şikayeti üzerine zabıta ekipleri tarafından yakalandı. İki kolundan tutan zabıta ekipleri dilenciden kimliğini vermesini ve topladığı parayı nerede sakladığını sordu. Zabıtalara yalvaran ve kaçmaya çalışan dilenci, ısrarla kimliğini sakladı ve paraları vermek istemedi. Yaşananları büyük bir şaşkınlık içerisinde izleyen oğlu ise gelişmeler karşısında ağlamaya başladı. Çocuğun "Baba" diyerek ağlaması çevredekileri etkiledi. Engelliymiş gibi davranan, kaldırım üzerine yatırdığı oğlu ile dilenen kişi, görevliler tarafından hakkında işlem yapılmak üzere Zabıta Müdürlüğüne götürüldü.



Hümeyra PARDELİ/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 01 Ocak 1970 02:00

    cocugun yaninda almayabilirdiniz..baska caresi bulunurdu..kahraman zabita kafaflar caddesinde yayalar yurusun diye genisletilen kaldirimlarida temizleseniz..tabi yerse..