Spor Haber Girişi : 02 Ocak 2019 13:00

B.B. Erzurumspor Antalya'da kampa girdi

B.B. Erzurumspor Antalya'da kampa girdi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Antalya Belek kampı başladı.
Erzurumajans-Fotoğraflar: Cem Bakırcı-Spor Toto Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Antalya Belek kampı başladı. İkinci devre ilk hazırlık kampı için Belek’te topbaşı yapan Dadaş, Teknik Patron Şifo Mehmet yönetiminde ilk çalışmasını Gloria Serenity Otel’in sahasında yaptı.



Geçtiğimiz hafta için sözleşmesini tek taraflı fesheden Lennart Thy dışındaki tüm oyucular kampa katıldı.  Teknik Direktör Mehmet Özdilek yardımcıları Şenol Fidan, Veysel Cihan, Yusuf Köklü ve Dünya Can Çiçekverdi ve kaleci antrenörü Zafer Öğer nezaretinde Gloria Serenity Otel sahasında yapılan ilk çalışma kondisyon ve kültür fizik ağırlıklı geçti.



U21’den üç isim kampta

BB Erzurumspor Teknik Direktörü  Mehmet Özdilek,  Belek kampına kaleci Kerem Civelek dışında U21’de başarılı bir sezon geçiren Alperen Bektaş, Ahmet Hasan İmer ve Mahamadou Ba’yı da Belek kampı kadrosuna davet etti.



Dadaşta Belek kampına şu futbolcular katıldı:

Kaleciler: İbrahim Sehic, Hakan Canbazoğlu, Kerem Civelek

Defans: Egemen Korkmaz, Lokman Gör, Tolga Ünlü, Hakan Arslan, Auremir Dos Santos, Leo Schwechlen, Mahamadou Ba

Orta Saha: Jasmin Scuk, Moussa Kone, Taylan Antalyalı, İbrahim Akdağ, Özer Hurmacı, Erhan Çelenk, Emrah Başsan, Gilles Sunu, Sefa Akgün, Arsen Khubulov, Sphiwe Tshabalala

Forvet: Ridge Munsy, Alperen Bektaş, Ahmet Hasan İmer








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.