Bölge Haber Girişi : 12 Temmuz 2011 10:17

AZUTİP-2'nin açılışını Akdağ yapacaK!..

AZUTİP-2'nin açılışını Akdağ yapacaK!..
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nca (KUDAKA) bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Anadolu'nun Zirvesinde Uluslararası Tanıtım ve İşbirliği Buluşması- 2'nin (AZUTİB-2) açılışını Sağlık Bakanı Recep Akdağ yapacak.

Erzurum Ajans-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nca (KUDAKA) bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ‘Anadolu’nun Zirvesinde Uluslararası Tanıtım ve İşbirliği Buluşması- 2’nin (AZUTİB-2) açılışını Sağlık Bakanı Recep Akdağ yapacak.

Erzurum, Erzincan ve Bayburt’un iş ve yatırım imkanlarının ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını yapmak amacıyla, 15 - 17 Temmuz günleri arasında AZUTİB-2 toplantısının yapılacağını belirten KUDAKA Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, toplantının açılışının Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın tarafından yapılacağını söyledi. AZUTİB-2’ye 20 ülkeden 170 yabancı işadamı, tur operatörleri ve basın mensubu ile 200’den fazla yerli katılımcının katılacağını kaydeden Altan, 12 Temmuz saat 15.00’de organizasyon hakkında bilgilendirme toplantısı yapacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.