İlçeler Haber Girişi : 20 Eylül 2014 13:39

Aziziye Kaymakamlığı Şehit ve Gazi ailelerine yemek verdi

Aziziye Kaymakamlığı Şehit ve Gazi ailelerine yemek verdi
Aziziye Kaymakamlığınca 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile şehit yakınları ve gazilere yemek verildi.
Erzurumajans-Aziziye Kaymakamlığınca 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile şehit yakınları ve gazilere yemek verildi.

Erzurum şeker fabrikasında düzenlenen yemek programına Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Fatih Dönmez, Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği temsilcileri, Şeker Fabrikası Müdürü Turan Bastem, Kurum Amirleri, gaziler ve şehit aileleri katıldılar.

Düzenlenen yemek programında şehit yakınları ve gazilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Zafer Öz yaptığı konuşmada; "Vatan savunmasında canlarını vermekte imtina etmeyen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz savaş meydanlarında olağanüstü cesaret ve feragat örneği göstererek bu ülkenin temel taşlarını oluşturmuşlardır. Dünya coğrafyasında stratejik önemin yanı sıra varlığı ile düşmanın iştahını kabartan vatan topraklarımız, daima şehitlerimiz ve gazilerimizin sarsılmaz zırhı sayesinde sahipsiz kalmayacaktır. Şehitlik mertebesine ve gazilik unvanına ulaşmış olan tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkürün, onların bizlere emanet ettiği ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmak ve üzerimize düşen görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek olduğuna inanıyoruz. Bu anlamlı gün dolayısıyla, şahsım ve tüm Aziziye İlçesi halkı adına, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, asil kanlarını vatan uğruna akıtan şehitlerimizi rahmetle anar, şehitlerimizin bize emaneti olan siz değerli yakınlarına ve kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum" dedi.

Kaymakam Öz, programın hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarına, şeker fabrikası müdürüne ve tüm katılımcılara teşekkür etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.