Bölge Haber Girişi : 07 Mart 2010 14:07

Aziziye Belediyesi'nden 8 Mart jesti!..

Aziziye Belediyesi'nden 8 Mart jesti!..
Aziziye Belediyesi'nin Kadınlar Günü'ne özel kaplıca jesti Kadın Dernekleri tarafından takdirle karşılandı

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde güzel bir jest yapacak. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren termal tesislerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadınlara ücretsiz kaplıca hizmeti sunulacak.

Belediye termal tesislerinde Kadınlar Günü’ne özel yapılacak olan jest takdirle karşılandı.

Konuyla ilgili teşekkürlerini dile getiren kadınlar, “Böyle güzel bir günde, belediyenin anlamlı bir jest yapması oldukça önemli. Termal turizm açısından şehrimiz adına çok büyük bir değer olan tesislerde yapılan anlamlı jest takdire şayandır. Belediye başkanımızı örnek jestinden dolayı kutluyoruz.” ifadeleriyle mutluluklarını dile getirdiler.

 
KADINLARDAN TEŞEKKÜR
 
Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, oldukça anlamlı bir jest olduğunu ifade ederek, “Böyle güzel bir günde belediye elindeki imkanı kadınların hizmetine sunuyor. Bundan daha anlamlı bir jest olabilir mi? Herkese örnek olmalı… Girişimci Kadınlar Derneği adına belediye başkanımızı kutluyorum.” dedi.

Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şube Başkanı Sevim Çebi ise, belediyenin kadınlar gününe özel uygulamasından son derece mutlu olduklarını dile getirerek, “Türkiye genelinde tanınan bir turizm merkezinde kadınlara özel böyle güzel bir jestin düşünülmesi çok anlamlı. Bizleri çok mutlu etti. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.