Sağlık Haber Girişi : 29 Mayıs 2016 16:15

Aziziye Belediyesi'nden kan bağışı kampanyası

Aziziye Belediyesi'nden kan bağışı kampanyası
Aziziye Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi ve örnek bir girişime daha imza attı.
Erzurumajans-Aziziye Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi ve örnek bir girişime daha imza attı. 

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle dikkat çeken Aziziye Belediyesi, Türk Kızılayı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Ilıca Termal Tesisleri bahçesine konuşlandırılan kan bağışı Tır'ı gönüllü kan bağışlarını kabul etti. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, başkan yardımcıları ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ile birlikte kan bağışı Tır'ını ziyaret ederek, gönüllü kan bağışında bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerinin belediye hizmetlerinin önceliklerini teşkil ettiğini dile getiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kan vermenin hem toplumsal, hem de sağlık açısından önemli olduğuna vurgu yaptı. Kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve kan bağışında vatandaş desteğinin önemine vurgu yapan Başkan Orhan, kanın kaynağı insan olan bir madde olduğunu ve ancak gönüllük esasıyla temin edilebileceğini kaydetti. Uzmanların, kan bağışı yapmanın büyük faydaları olduğunu her fırsatta vurguladığına dikkat çeken Başkan Orhan, kan bağışının kişinin sağlığı açısından büyük faydaları olduğu gibi, verilen her kanın bir hayat kurtarması açısından da önem taşıdığına dikkat çekti.

Başkan Orhan, "Bu tür sosyal sorumluluk projelerine öncülük ederek, halkımızı daha duyarlı ve daha bilinçli olmaya davet ediyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sorumluluk örneği sergileyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan kan bağışında bulunan vatandaşlara özerinde kan grubunun yazdığı, Aziziye Belediyesi ve Kızılay armalı anahtarlık hediye edilirken, kampanyanın önümüzdeki günlerde de Dadaşkent'te devam edeceği bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.