İlçeler Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Azizi`ye Belediyesi yardım elini uzattı

Azizi`ye Belediyesi yardım elini uzattı
Aziziye Belediyesi, Van depremi sonrası bölgeye yardım için seferber oldu. Depremzedelere yardım için başlattığı kampanyayı sürdüren belediye, vatandaşlara çağrıda bulundu.
Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, Van depremi sonrası bölgeye yardım için seferber oldu. Depremzedelere yardım için başlattığı kampanyayı sürdüren belediye, vatandaşlara çağrıda bulundu. Toplanan giysi, gıda ve battaniye gibi yardımlar belediye tarafından Van’a ulaştırılacak.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Van’daki depremin herkesi derinden yaraladığını belirterek, başlatılan yardım kampanyasıyla toplanan malzemelerin Van’a ulaştırılacağını söyledi.

“Van’daki kardeşlerimizin yarasını ve acısını yüreğimizde hissediyoruz.” diyen Başkan Cengiz, “Millet olarak bu tür durumlardan el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yeniden canlandırarak çıkabiliyoruz. Aziziye Belediyesi olarak, başlattığımız yardım kampanyasına tüm hemşehrilerimizden ilgi ve destek bekliyoruz. Artık gün, yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Gün yaraları sarma günüdür. Vanlı kardeşlerimizin acısını paylaştığımız gibi, yaralarına bir nebze de olsa merhem olursak ne mutlu bize. Tüm hemşehrilerimizi yardım kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. Van’da hayatı kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifa diliyorum.” diye konuştu.

Öte yandan Aziziye Belediyesi’nin yardım kampanyasına katılmak isteyenler, 327 43 16 no’lu telefondan ve [email protected] adresinden bilgi alabilirler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.