İlçeler Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Aziziye belediyesi Van`a su gönderdi

Aziziye belediyesi Van`a su gönderdi
Aziziye Belediyesi Deprem Bölgesi Van’a 13 ton su gönderdi. Deprem sonrası yardım seferberliği başlatan belediye, ilk etapta bölgenin öncelikli ihtiyaçları arasında bulunan içme suyunu karşılamak üzere harekete geçti.
Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi Deprem Bölgesi Van’a 13 ton su gönderdi. Deprem sonrası yardım seferberliği başlatan belediye, ilk etapta bölgenin öncelikli ihtiyaçları arasında bulunan içme suyunu karşılamak üzere harekete geçti.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyasının devam ettiğini belirterek, “Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ, yaptığı açıklamayla bölgenin en önemli ihtiyacının içme suyu olduğunu söylemişti. Biz belediye olarak başlattığımız yardım kampanyasını sürdürüyoruz. İlk etapta 13 ton su bölgeye gönderdik. Battaniye, giysi ve erzaktan oluşan yardımları da daha sonra göndereceğiz.” dedi.

Van’da yaşanan deprem felaketinin yaralarının sarıldığını ve bu bağlamda Erzurum’dan da bölgeye yardım yağdığını hatırlatan Başkan Cengiz, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı Erzurum, deprem bölgesinde yaşanan acılara da kayıtsız kalmamış, desteğini ve yardımını esirgememiştir. Aziziye Belediyesi olarak, sosyal sorumluluk bilinciyle Van’daki kardeşlerimizin acısını paylaşmak ve yaralarına bir nebze de olsun merhem olmak için başlattığımız kampanyamızı sürdürüyoruz. Gerek Belediyemiz imkanlarıyla ve gerekse halkımızdan topladığımız yardımları da bir iki gün içerisinde Van’a ulaştıracağız.” ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.