İlçeler Haber Girişi : 14 Ocak 2018 16:42

Aziziye Belediyesi Kriz Masası 7/24 görev başında

Aziziye Belediyesi Kriz Masası 7/24 görev başında
Aziziye Belediyesi karla mücadelede daha etkin olabilmek ve vatandaşların kış ve soğuklarla ilgili yaşayabilecekleri sorunları ortadan kaldırabilmek için ilçede kriz masası kurdu.
Erzurumajans-Aziziye Belediyesi karla mücadelede daha etkin olabilmek ve vatandaşların kış ve soğuklarla ilgili yaşayabilecekleri sorunları ortadan kaldırabilmek için ilçede kriz masası kurdu.

Aziziye’de kar yağışının ve zorlu kış şartlarının vatandaşlara olan olumsuz etkilerinin önüne geçebilmek adına Aziziye’de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan başkanlığında, kriz masası oluşturuldu. Karla mücadele çalışmaları yapılan görev dağılımına göre yürütülecek.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 1 greyder, 1 yükleyici, 4 loder, 5 kamyon, 1 bobcat ve 1 tuzlama aracı ile 100 kişilik ekip karla mücadelede etkin görev yapacak. 7/24 mesai başında olacak ekipler, Beyaz Masa ve belediyenin Whatsapp hattına ulaşan başvuruları değerlendirecek.

İlçede karla mücadele ekipleri Saltuklu, Selçuklu ve Ilıca merkez mahalleleri başta olmak üzere kırsalda bulunan birçok mahallede ekipler müdahale için hazırda bulunacak.

Karla mücadele ekiplerinin 7-24 hazır olduklarını söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sert kış ile birlikte ortaya çıkabilecek olumsuzları ortadan kaldırmak ve bu olumsuzları vatandaşlarımıza yansımalarını bertaraf etmek adına karla mücadele etkin çalışan bir kriz masası ekibi kurduklarını söyledi.

Başkan Orhan,” Belediyemize bağlı 3’ü merkez olmak üzere 72 mahallemiz bulunuyor. Bu yerleşim yerlerinde meydana gelebilecek olumsuz durumlarda kar engelini aşabilmek adına ilçemizi bölgelere ayırdık ve her bölgeye karla mücadelede tecrübeli arkadaşlarımızı görevlendirdik. Vatandaşlarımızın bize rahatlıkla ulaşabilmeleri için belediyemizin Beyaz Masa servisi 24 saat esasına göre görev yapıyor. Bunun yanı sıra Whatsapp hattımızda görev yapan personellerimiz de vatandaşlarımızdan gelebilecek her türlü talebe cevap verebilecekler.” şeklinde konuştu.

Özellikle hasta, cenaze ve öğrenci servisleriyle ili yaşanabilecek olumsuzluklara hızlı çözüm üretmeyi hedeflediklerini anlatan Başkan Orhan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ile uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için her türlü çabayı ortaya koyuyoruz”

Aziziye’de yaşayan vatandaşlar, 444 9125 No’lu Beyaz Masa ve 0 535 019 0191 No’lu Whatsapp hatlarını arayarak veya mesaj göndererek belediye yetkililerinden yardım isteyebilecekler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.