İlçeler Haber Girişi : 09 Ekim 2017 20:00

Aziziye Belediyesi çalışmalarına hız verdi

Aziziye Belediyesi çalışmalarına hız verdi
Aziziye Belediyesi sıcak asfalt çalışmasına hız verdi. İlçede asfaltsız mahalle ve sokak bırakmamakta kararlı olan belediye ekipleri, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor
Erzurumajans-Aziziye Belediyesi sıcak asfalt çalışmasına hız verdi. İlçede asfaltsız mahalle ve sokak bırakmamakta kararlı olan belediye ekipleri, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçede bir yandan yeni imar yolları açılırken, diğer yandan açılan imar yollarında asfalt kaplama ve sıcak asfalt çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yaklaşık 30 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yapacaklarını ifade ederek, sezonun sonuna yaklaşırken, çalışmalara hız verdiklerini ve ekiplerin sabah erkenden, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

ASFALTSIZ SOKAK KALMAYACAK

Aziziye'nin Erzurum'un en güzel yaşam merkezlerinden birisi haline geldiğini ve yapılaşma hızının her geçen gün ivme kazandığını kaydeden Başkan Orhan, "Bu yapılaşma hızına bağlı olarak, belediyemizin iş yükü ve sorumluluğu da artıyor. Yeni yapılaşmanın olduğu alanlara belediye hizmetlerini de etkin ve verimli bir şekilde götürmenin gayreti içerisindeyiz. Yeni imar alanlarında yol çalışmalarımız sürerken, asfalt kaplama ve sıcak asfalt çalışmaları da devam ediyor. İlçemizin gelişim ve değişim hızına bağlı olarak, belediyecilik faaliyetlerine hız vermiş durumdayız. Sezon sonuna yaklaştığımız şu günlerde planladığımız iş programı dahilinde sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor. İnşallah programımızda yer alan tüm sokakların asfaltını gece gündüz çalışarak tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

HERŞEY DAHA YAŞANABİLİR BİR AZİZİYE İÇİN

"Bizim ilçemiz için kaybedecek zamanımız yoktur" diyen Başkan Orhan, bu düsturla ilçenin her bucağında hizmet rüzgarı estirdiklerine vurgu yaparak, şunları söyledi: "Göreve başlarken hemşehrilerimize verdiğimiz bir dizi sözler vardı. Aziziye'yi Erzurum'un en güzel yaşam merkezi haline getirme yolundaki gayretimiz hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda, ilçemizin merkezinde asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarına yoğunlaşırken, mahalle statüsündeki köylerimizde de kilitli taş kaplama, köy konakları ve taziye evleri ile diğer umumi ihtiyaçlara yoğunlaşmış durumdayız. İlçemizi merkez mahalleleri ve köyleriyle Erzurum'un en güzel yaşam merkezi haline getiriyoruz. Bunun için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim ilçemiz için yapacağımız çok iş, harcayacağımız çok enerji var. Aziziye, özlenen ve beklenen ilçe kıvam ve kalitesini yakalayacaktır. Biz enerjimize, heyecanımıza, azim ve şevkimize güveniyoruz. Destek hemşehrilerimizden, hizmet bizden. Her şey daha güzel, daha yaşanabilir bir Aziziye için."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.