İlçeler Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Aziziye Belediye meclisi terörü lanetledi

Aziziye Belediye meclisi terörü lanetledi
Aziziye Belediye Meclisi ortak bir bildiri yayınlayarak terörü lanetledi. Hakkari Çukurca’da ve Bitlis’te kahraman Türk askerine, polisine ve sivil vatandaşlara yönelik saldırıyı belediye meclisi tel’in etti.
Erzurum Ajans-Aziziye Belediye Meclisi ortak bir bildiri yayınlayarak terörü lanetledi. Hakkari Çukurca’da ve Bitlis’te kahraman Türk askerine, polisine ve sivil vatandaşlara yönelik saldırıyı belediye meclisi tel’in etti.

Belediye Meclisi adına bir açıklama yapan Başkan Fatih Cengiz, şunları söyledi: “Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne kast etmek için, kadın, çocuk dinlemeden haince ve kalleşçe düzenledikleri saldırılarla milletimizin yüreğine ateş düşüren hainleri lanetliyoruz. Hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır. Milletimiz her zaman olduğu gibi yine birliği ve bütünlüğüyle kenetlenerek, hainlere gerekli cevabı verecektir. Ülkemizi derinden üzen ve 70 milyonun yüreğine ateş düşüren hain saldırılar, asla karşılıksız kalmayacaktır. Teröre başvurarak kan ve gözyaşı döken, askerimizi, polisimizi ve vatandaşlarımızı acımasızca katledenler, milletimizin ve devletimizin güçlü iradesi karşısında yok olacaklardır. İnsanlık bu kalleş saldırıları yapan hainleri nefretle ve lanetle anacaktır. Türk milleti teröre karşı her zaman tek vücut oldu ve olmaya devam edecektir. Kahraman askerimiz ve emniyet güçleri terörle mücadelede bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla mücadele edecektir. Tüm milletimizin yüreğine ateş düşüren bu hain saldırıları lanetliyor, Erzurumlu kardeşimiz Mesut Kazanç ile birlikte şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifa, aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.