Bölge Haber Girişi : 10 Ağustos 2010 18:45

Aydın Referandumu değerlendirdi!..

Aydın Referandumu değerlendirdi!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın, 12 Eylül'de yapılacak referandumu değerlendirdi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın, 12 Eylül’de yapılacak referandumu değerlendirdi.

Milletvekili Aydın, Aziziye ilçesinde önce halk gezisi düzenledi, daha sonra AK Parti Aziziye ilçe teşkilatıyla toplantı yaptı. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ve bazı meclis üyeleriyle, Aziziye ilçe teşkilatının katıldığı ziyarette Milletvekili Aydın, esnaflarla sohbet etti. Ziyaret ettiği esnaflara ve kahvehanelerde referandum hakkında bilgi veren Aydın’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Merkezi siyasetten beklentilerini de dile getiren vatandaşlar, referandumla ilgili de kafalarına takılan sorulara cevap aradılar.

AZİZİYE TEŞKİLATIYLA TOPLANTI YAPTI

AK Parti Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın, esnaf gezisinin ardından Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde, AK Parti ilçe teşkilatıyla bir toplantı düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, ilçe teşkilatı olarak yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade ederek, ilçeye gelen milletvekilleriyle yapılan halk gezilerinde vatandaşların ilgi ve memnuniyetini görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Milletvekili Saadettin Aydın, “AK Parti ilçe teşkilatını böyle iştiyaklı görmekten dolayı büyük mutluluk duydum. Bizim gibi, misyon partilerinin diğer partilerden farkı işi millet namına ve millet hesabına telakki ediyoruz. Bunu dün de böyle telakki ettik, bugün de böyle telakki ediyoruz.” dedi.

AK PARTİ, MİLLET NAMINA MÜCADELE VERİYOR

AK Parti’nin ülkede milletin namına nelerin mücadelesini verdiğini milletin çok iyi bildiğine dikkat çeken Aydın, “İnşallah milletimiz, başbakanımızdan yurdumuzun en ücra köşesinde bu davaya hizmet eden partilimizi hayırla yad edecektir. Çünkü Türkiye tarihinde çok önemli girdaplar yaşamıştır. Bugün de içinden geçmekte olduğumu konjonktür, çok önemli ve ehemmiyetlidir. Bilesiniz ki, AK Parti’nin kurulması aşaması ne kadar önemliyse, bu referandum da o kadar önemlidir.” diye konuştu.

REFERANDUM, ANTİDEMOKRASİYLE MACEDELENİN EŞİĞİDİR

“Referandum, Türkiye’nin statükoyla olan mücadelesinin, militanist ve antidemokratik güçlerle olan mücadelesinin çok önemli bir eşiğidir.” diyen Aydın, şunları söyledi: “İnşallah milletimizin ve gönüldaşlarımızın gayretiyle referandumu çok güzel neticelerle aşacağız. Biz buna inanıyoruz. Milletin tercihleri ve değerlendirmeleri bizleri şaşırtacak derecede gayret örneğidir. Yaşları 80’i bulmuş dedelerimizi dinlediğimizde hayretler içerisinde kalıyoruz. Sayın Başbakanımızın ve partimizin verdiği mücadele ve gayret milletimiz tarafından takdir edilmektedir. Bu referandumdan da milletimizin desteği sayesinde alnımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.