Bölge Haber Girişi : 13 Ağustos 2010 00:15

Aydın Pasinlerde evet oyu istedi!..

Aydın Pasinlerde evet oyu istedi!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın, Erzurum'un Pasinler ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın, Erzurum’un Pasinler ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın Pasinler Ak Parti ilçe teşkilatıyla parti binasında kısa bir toplantı yaptıktan sonra Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aydın, Sertoğlu’ndan ilçeye yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra esnafla ve vatandaşla bir araya geldi.

Aydın, Pasinler’de cadde boyu esnafı gezerek sıkıntılarını dinledi. Aydın, 13 Ağustos yarın Başbakanın Erzurum’a geleceğini, Pasinlerlilerinde yarın Erzurum’a gelmelerini istedi. Aydın, 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda Pasinlerli vatandaşlardan Evet demelerini, Evet, demeleri halinde daha özgür bir Türkiye’ye oy vermiş olacaklarını söyledi.

Aydın, esnafların sıkıntısını dinledikten sonra ilçede bulunan kahvehaneleri de gezerek kahvehanede oturan vatandaşlarla sohbet etti. Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Aydın Ak Parti iktidarının sekiz yıllık yaptığı çalışmalarını anlattı. Aydın, sekiz yılda çok çalıştıklarını, daha da bu millet için çalışacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.