Siyaset Haber Girişi : 07 Nisan 2017 20:30

Aydemir'den gençlere pozitif ayırımcılık vurgusu

Aydemir'den gençlere pozitif ayırımcılık vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tanıtım ve paylaşım çalışmaları kapsamında Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gençlerimizin geleceğine açılmış yeni ve çağdaş bir ufuktur. Gençlerimiz için pozitif ayırımcılığı içeren sistem, Fatihlerin torunlarına, muhteşem ecdatlarının muazzez yadigarlarına sahip çıkmaları, ülke geleceğine katkı sunmaları için tarihi bir adım ve fırsattır.' dedi. 

AYDEMİR YILDIZKENT NAFİZBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN KONUĞUYDU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tanıtım ve paylaşım çalışmaları kapsamında Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu. Okul Müdürü Ayhan Akbulut tarafından ağırlanan Milletvekili Aydemir, okulda açılan '15 Temmuz Milli irade Dirilişi Sergisi'ni inceledi.

AYDEMİR'DEN ÖVGÜ

Aydemir, '15 Temmuz ihanetini unutturmama adına okullarımızın sergiler açması, köşeler düzenlemesi çok değerli. Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takdirlik.' yorumunda bulundu.

AYDEMİR'DEN 15 TEMMUZ HATIRLATMASI

Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine seslenen Milletvekili Aydemir, 15 Temmuzda yaşanan hain darbe girişimi karşısında milletçe sergilenen destansı duruşu paylaştı, gençlere milli iradeye sahip çıkmaları konusunda anekdotlarla tavsiyelerde bulundu. 15 Temmuz'un bir milli irade diriliş günü olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, Türkiye'nin bir daha böylesi ihanet senaryolarına sahne olmaması için gençlere görev düştüğünü, milli irade bilinciyle yetişmiş, asımın nesli olarak tarif bulan yeni gençliğin bu şuurda olduğunu memnuniyetle gözlemlediklerini kaydetti.

AYDEMİR'DEN GENÇLERE TANINAN TEMSİL YETKİSİ FIRSATI VURGUSU

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin içeriğinde 18 Yaşında seçilme hakkı getirilmesi kaydına dikkat çeken Milletvekili Aydemir, bu vurgunun gençlere güveninin eseri olduğunu, gençlere temsil hakkı tanınarak 2023 Türkiyesi'nin inşasında aktif görev alma sorumluluk ve görevi verildiğini bildirdi. Aydemir, gençlere temsil hakkı verilmesinin Türkiye'de olduğu gibi dünyada da bir ilk olduğunu kaydederek, 'Biz Asımın nesline, gençlerimize güveniyor, yarınlarımızı onlara teslim ediyor, 2023'den 2071'e Büyük Türkiye yürüyüşünde yer almalarını istiyoruz.' diye konuştu.

AYDEMİR'DEN GENÇLERE TAVSİYELER

Öğrencilerle yaptığı söyleşide dış ve iç ihanet odaklarınca Türkiye üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara dikkat çeken ve 15 Temmuz FETÖ ihanetini aktaran Milletvekili Aydemir, gençlerin ecdadın 6 asır dünyaya hakim kıldığı ruha sahip çıkmalarını, şer ve ihanet oyunları karşısında dikkatli bulunmalarını tavsiye ederek, 'Biz gençlerimizin, ülkeye ufuk kazandıracak liderler olmasını istiyoruz. İhanet odakları ise gençlerimizi hain emelleri için kullanmak peşinde. Biz, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Devlet imanımızla her türlü terör örgütü ve ihanet odağının karşısındayız. Bu imanımızı tarihe bir kez daha kaydetmek adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini milletimizin onayına sunuyoruz. Bu anayasa değişikliği terör odaklarının sonu, siz gençlerimizin taşıdığı milli irade ruhunun ise yeniden dirilişidir.' dedi.

AYDEMİR: ASIM'IN NESLİ GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Söyleşide milli irade düşmanları, ihanet odaklarının anayasa değişikliğine hayır seferberliği içinde bulunduklarını belirten Milletvekili Aydemir, 'Bizim, mukaddeslerine iman ile donalı yürek taşıyan geçlerimiz bu şer cephesinin her daim karşısında olacak, evetleriyle Asımın Nesli olduklarını bir kez daha göstereceklerdir.' değerlendirmesinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.