Bölge Haber Girişi : 24 Kasım 2010 00:14

Aydemir: görevimin başındayım!..

Aydemir: görevimin başındayım!..
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, hakkında çıkan görevden alındı iddialarına cevap verdi.

Erzurum Ajans-AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, hakkında çıkan görevden alındı iddialarına cevap verdi. İl Başkanlığında AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelip son gelişmlerei değerlendiren Aydemir, “Şu an görevimin başındayım. Bu göreve şerefimizle geldik şerefimizle gideriz. İddiaları ortaya atanları ispata davet ediyoruz” dedi.

50 kişiden oluşan Ak parti Kadın Kolları Yönetimi de toplantıda, Başkan Aydemir’in yanında olacaklarını ifade ettiler.

AYAK OYUNLARINA GELMEYECEĞİZ

Hakkında çıkan iddiaların yıpratılma amaçlı olduğunu belirten Aydemir, “Hakkımızda yazılıp çizilenler komplodur. Bazı çevreler seçim döneminde bizleri yıpratma peşindedir. Bu ayak oyunlarına gelmeyeceğiz. Kimse bizi seçildiğimiz bu görevi ayak oyunları ile bıraktıramaz. Göreve seçilerek, şerefimizle geldik, şerefimizle gideriz. ” dedi.

Kadın kolları il yönetiminin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirten Aydemir, “Arkadaşlarımızın tümü burada ve görevinin başında kimseye veremeyeceğim hesabım yok. Bu iddiaları çıkaranlar gelip ispatlasın, kim görevden almış.Erzurum’a hizmet etmekten başka kusurumuz olmadı. Herkese kapımız açık amaç hizmet etmek, partimizde her fırsatta uzlaştırıcı olduk. Genç kız komisyonu ve danışma meclisi kurarak, herkesi partimizde toplamaya özen gösterdik. Birileri bizlerin çalışmalarından rahatsız, ama mücadelemizden ve dik duruşumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Başbakanımızın yolunda bayrağı emin adımlarla taşımaya devam edeceğiz. Erzurum artık bu dedikodularla gündeme gelmemelidir. Çalışıp bir şeyler üreten insanlara çamur atılmamalıdır. Bu saatten sonra yıkıcı değil yapıcı eleştirilere kulak verip yolumuza kararlı ve azimli bir şekilde güçlenmiş olarak devam edeceğiz” dedi.

İŞE GİTMEDEN MAAŞ ALMA KONUSUNU YARGIYA TAŞIYACAĞIM

Hakkında çıkan işe gitmeden maaş aldığı yönündeki iddialarını da cevaplandıran Aydemir, “Her gün görevimin başındayım. Bu konuda her gün imzaladığım nöbet çizelgem var. Şefkat evi gibi sorumluluk isteyen bir kurumda gece nöbetçisi olarak görev yapıyorum. Bundan sonra hakkımda işe gitmiyor gibi açıklamalar yapanlar konusunda gereken delillerle hukuki yollara başvuracağım. Müfteriler hak ettiği cezayı almalıdır” diye konuştular.

AK Parti kadın kolları Yönetim Kurulu üyeleri de, Aydemir’in sözlerine alkışla destek vererek, başkan Aydemir’in her şartta yanında olacaklarını kaydettiler.

Bu arada Kadın Kolları Başkanlığı için haber ve iddialarda adı geçen Teşkilattan Sorumlu Başkan Ayşe Akçil’de ayak oyunlarına gelecek kadar amatör bir siyasetçi olmadığını belirterek, Başkan Aydemir’in çalışmalarını destekleyeceğini ve yanında olacağını kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.