Bölge Haber Girişi : 08 Aralık 2010 00:06

Aydemir görevden alındı!..

Aydemir görevden alındı!..
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir'in genel merkez tarafından görevden alındığı bildirdi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir’in genel merkez tarafından görevden alındığı bildirdi.

Başkan Kılıç, bugün Müceldili Konağında düzenlediği basın toplantısında 2001 yılından bu yana görev yapan Kadın Kolları Başkanı Aydemir’in genel merkez tarafından görevden alındığını belirterek ilerleyen günlerde yeni başkanının atanacağını kaydetti.

Aydemir’e bugüne kadar hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Kılıç, “ Genel Merkezimizin takdiriyle Aydemir, AK Parti saflarındabaşka bir görevde hizmete devam edecek” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir’de, “ 2001’den buyana bu görevdeydim. Bu görevi gururla, onurla buraya kadar getirdim. Genel merkezimizin bir kararı bu. Genel merkez bana negörev verirse o göreve hazırım.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Kılıç, Aydemir'e bir plaket takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.