Siyaset Haber Girişi : 28 Mart 2017 20:45

Aydemir: 'Milli irade 'evet' dersi verecek'

Aydemir: 'Milli irade 'evet' dersi verecek'
Milletvekili Aydemir, Abdurrahmangazi Mahallesi Nalbantoğlu Sitesi, Palandöken Kayakyolu ve Yenişehir Yıldızkent'te ev ziyaretleri yaparak, istişarede bulundu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, PKK ve FETÖ gibi şer ve ihanet odaklarının hayırcı cenahın baş aktörleri olduğuna dikkat çekerek, 'Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Devlet' mukaddeslerinden taviz vermeyen dadaşlar, hainlere karşı Evet'leriyle milli irade dersi verecek, milli irade sillesi indirecektir.' dedi. 

AYDEMİR EV EV DOLAŞIYOR

Anayasa değişikliğini içeren 18 maddenin açılımını yapma, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemini paylaşma çalışmalarını sürdüren Milletvekili Aydemir, Abdurrahmangazi Mahallesi Nalbantoğlu Sitesi, Palandöken Kayakyolu ve Yenişehir Yıldızkent'te ev ziyaretleri yaparak, istişarede bulundu. Konuk olduğu evlerde mahalle sakinlerinin öngörü ve tespitlerini dinleyen Milletvekili Aydemir, 'Erzurum halkının anayasa değişikliği konusundaki yüksek hassasiyet ve dikkati Türkiye'ye örnek olacak bir düzeydedir.' değerlendirmesinde bulundu.

DADAŞLAR AK ÖNDERİN UFKUNDA BULUŞUYOR

Ev ziyaretlerinde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine karşı toplumsal yaklaşımları ele alan Milletvekili Aydemir, Halkın AK Dava önderi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan güven, sevgi ve saygısına dikkat çekerek, 'Milli irade AK önderimizin ufkunu paylaşıyor, çizdiği yol haritasında yürüyor. Türk Milleti AK önderine güveniyor.' vurgusunu yaptı.

HAYIR CEPHESİ VE ŞER ODAKLARI

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine hayırcı anlayışla yaklaşanların başında FETÖ/PYD, DEAŞ, PKK gibi bölücü, hain odaklarının geldiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, 'Yüce milletimizin ortak paydası 'ezan, bayrak, vatan, millet ve devlettir. Dadaş lafzı bu hassasiyetlere gönül adayanlar manasındadır. Önceliği mukaddeslerine bağlılık olan Erzurumlu, hayırcı şer cephesinin karşısında, AK önderin izinde ve 'evet' azmindedir. Dadaşlar asla hainler güruhunun safında olmazlar. ' dedi.

TÜRKİYE'NİN AK UFKUNA YÖNELENLER EVET DİYECEKTİR

Şer odaklarının ülke dışında da emperyalist zihniyete uşaklık ederek 'Hayır cephesi' açtıklarına işaret eden Milletvekili Aydemir, '15 Temmuz'da milli iradeden tokat yiyen vesayet odakları ve ihanet şebekeleri, 16 Nisan'da da milli iradenin yüreğiyle oluşturduğu 'evet' safı önünde eriyecek, yüce milletimizin milli ve manevi hassasiyetleri karşısında tarihi bir yenilgi daha alacaklardır.' diye konuştu.

GENÇLERİMİZE TEMSİL YETKİSİNİ ÇOK GÖRÜYORLAR

Ev ziyaretlerinde gençlerle sohbet eden Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi bazında 18 yaşındaki gençlere tanınan temsil yetkisinin içeriğini paylaşarak, 'Gençlerimize temsil yetkisini çok gören ve gençlere tanınan bu hakka hayır diyenler, en büyük tokatı, dimağı ve yüreği 'evet'le bezeli Alvarlı Efenin torunları, Abdurrahman Gazi'nin evlatlarından, gençlerimizden yiyeceklerdir. Milletimizin ak geleceğinin mimarı gençlerimiz olacaktır.' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.