Ekonomi Haber Girişi : 27 Ekim 2012 21:00

Avrupa’nın en iyi CEO’su ödülünü aldı

Avrupa’nın en iyi CEO’su ödülünü aldı
İki asra yakın zamandır iş dünyasının nabzını tutan ve 120 bin civarındaki okuyucu kitlesi ile dünyanın en prestijli yayınlarından olan World Finance Magazine, Avea CEO’su Erkan Akdemir’i “Yılın CEO’su” seçti

Erzurum Ajans-Avea CEO’su Erkan Akdemir, dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden İngiltere merkezli World Finance Magazine tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “World Finance Telekom Ödülleri”nde, “Yılın CEO’su” seçildi.

Avea’nın vizyon, misyon ve değerleri doğrultusunda liderlik ettiği başarılı çalışmalarının yanı sıra Türkiye’deki iletişim ve teknoloji sektörünün gelişmesine yaptığı katkılar ve Avea çalışanlarını sürekli yenilikçiliğe yönlendirmesi ile Erkan Akdemir, “Yılın CEO’su Ödülü”ne layık görüldü.

Avea CEO’su Erkan Akdemir, ödül kapsamında yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “İş dünyası haberciliğinde 120 yıllık tarihi ile haklı bir onur ve gurura sahip dünyaca ünlü bir organizasyon tarafından çok kıymetli bir ödülle onurlandırıldık. Bu ödül Avea’nın ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda, operasyonel faaliyetlerden insan kaynakları yönetimine, pazarlamadan AR-GE’ye, tüm iş birimlerinin başarısıdır. Türkiye’nin en rekabetçi ve oyun kurucu GSM operatörü olarak çok çalışıyor, yatırımlarımızın karşılığını aldığımız bu yolda da hızla ilerliyoruz. Uluslararası alanda başarımızı taçlandıran bu ödüller ise motivasyonumuzu artırıyor”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.