Bölge Haber Girişi : 27 Mayıs 2010 00:04

Atletizimde başarı sürüyor!..

Atletizimde başarı sürüyor!..
Erzurumlu Atletlerin başarısı tüm hızıyla sürüyor. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Bursada yapıldı.

Erzurum Ajans-Erzurumlu Atletlerin başarısı tüm hızıyla sürüyor. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Bursa’da yapılan 23 Yaş Altı Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılan Erzurumlu sporculardan Sedat Günen 3 bin metre engellide Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı. Hakan Çeçen bin 500 metrede Türkiye 4.oldu. Aynı şampiyonada Soner Çintimar, yarışlarda 11. olabildi.
BELİR 2. OLDU
Bu arada Okullar arası Atletizm Türkiye Şampiyonası İzmir’de yapıldı. Şampiyonada bin 500 metrede Ayetullah Belir Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Gelecek vadeden genç atlet, kendisine destek veren Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer, 70. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu yönetimi ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür etti. Milli Atlet Adem Belir’in kardeşi olan Ayetullah Belir, çok çalışarak ağabeyi Adem Belir kadar başarılı bir atlet olacağını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.