İlçeler Haber Girişi : 20 Haziran 2019 13:15

''Atlar mı? Yok beee nereye atlıyor! Belki atlar çekelim''

''Atlar mı? Yok beee nereye atlıyor! Belki atlar çekelim''
Erzurum’un kronik sorunu haline gelen ve ‘intihar kuleleri’ olarak anılmaya başlanan Palandöken İlçesi’ndeki New City Konutları, bir intihar girişimine daha sahne oldu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’un kronik sorunu haline gelen ve ‘intihar kuleleri’ olarak anılmaya başlanan Palandöken İlçesi’ndeki New City Konutları, bir intihar girişimine daha sahne oldu. Olay yerinde toplanan bazı vatandaşların kendi aralarında yaptıkları muhabbet pes dedirtti. Ayrıca bölgeye gelen görevlilerin cep telefonlarına sarılması da dikkatlerden kaçmadı.



Olay dün 16.00 sıralarında Palandöken İlçesi’ndeki New City Konutları inşaat alanında meydana geldi. 20’li yaşlarda bir gencin 14 katlı inşaatın çatısına çıktığı ihbarını alan polis bölgeye itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerini gönderdi. Ekipler metrelerce yükseklikte demirlere tutunarak duran genci ikna etmek için çabalarken, itfaiye çalışanları da binanın hemen yanına hava yastığı yerleştirdi.



Bu sırada olay yerine toplanan vatandaşlar arasında pes dedirten diyaloglar yaşandı. Kimi, “Atlar mı acaba?” derken, kimisi de, “Yok bee nereye atlıyor, şov yapıyor işte” yorumunda bulundu. Bu diyaloglara tanık olan bazı vatandaşlar ise “Belki atlar çekelim” diyerek cep telefonlarına sarıldı. Aynı dakikalarda kalabalık arasında bir kadının ellerini açarak dua etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca olay yerine gelen bazı itfaiye ve 112 Acil Servis çalışanları da o anları kaydetme çabası içindeydi. Yaklaşık 20 dakika süren ikna çalışmaları sonunda genç intihardan vazgeçirildi.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.