Bölge Haber Girişi : 08 Şubat 2010 15:11

Atalay, kar kış dinlemiyor!..

Atalay, kar kış dinlemiyor!..
Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Baş Koordinatör ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, 2011 UNIVERSIADE kapsamında yapılan spor tesislerini gezdi.
Erzurum Ajans-Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Baş Koordinatör ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, 2011 UNIVERSIADE kapsamında yapılan spor tesislerini gezdi.
Mecidiye Mahallesine yapılan Curling Salonu, 3 Bin Kişilik Buz Hokeyi Salonu, Palandöken İlçesindeki Buz Hokeyi Salonu ve Atlama Kulelerini gezen Uluslar arası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Baş Koordinatör ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Müteaahhit firmaların yetkililerinden bilgi aldı.
3 Bin Kişilik Buz Hokeyi Salonu’nun 19 Mayıs’ta hizmete açılacağını belirten Atalay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı da başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.