Erzurum Haber Girişi : 21 Mart 2017 22:00

ASP'den Başkan Sekmen'e teşekkür ziyareti

ASP'den Başkan Sekmen'e teşekkür ziyareti
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şeyma Bingöl, Şube Müdürleri Süleyman Duman ve Cevat Çimen, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şeyma Bingöl, Şube Müdürleri Süleyman Duman ve Cevat Çimen, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret ederek, 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine verilen destekten dolayı teşekkür etti. 

Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü İlbaş, kurum çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

İlbaş, kurumun 2016 yılında 101 milyon TL'lik yardımda bulunduğunu anımsatarak, evde bakım hizmetlerinden 7 bin 300 kişinin yararlandığını ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün, engelli, kadın, çocuk, şehit ve gazi yakınlarına yönelik hizmetler sunduğunu belirten İlbaş, '' Erzurum Büyükşehir Belediyesi bizlere bir çok konuda destek veriyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde Büyükşehir Belediyesi bizlere önemli katkılar sağladı. Başkanımız ve ekibine verdikleri bu desteklerden dolay teşekkür ediyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içerisinde olacağız'' dedi.

Başkan Sekmen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar düzenleyeceklerini söyledi.

Engellilerin istihdamı ve sokak çocuklarının rehabilite edilmesi konusunda ortak çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Sekmen, '' Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önemli çalışmalarla gündeme gelen bir kurumumuz. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmet alanındaki çalışmaları önemsiyoruz. Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik yardımlarda bulunuyoruz. Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında iki kurum arasında protokol yaparak, özellikle toplumun riskli kesimlerine yönelik hizmetlere yoğunlaşacağız. Erzurum'a yapılacak yatırımlarda engelli istihdamının etkin bir şekilde yerine getirmesini sağlayarak, bu alanda farkındalık oluşturacağız. Sokak çocuklarının rehabilite edilmesi konusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapacağız'' diye konuştu.

Ziyaret sonunda İlbaş, devlet koruması kadınların yaptığı el sanatları ürünü, Başkan Sekmen'e hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.