Spor Haber Girişi : 04 Haziran 2018 22:45

ASP Türkiye Buz Hokey grup elemelerine katıldı

ASP Türkiye Buz Hokey grup elemelerine katıldı
Türkiye Buz Hokeyi Şampiyonası grup elemeleri yıldızlar B takımı, grup elemeleri kapsamında Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü ile Kayseri Spor AŞ arasında müsabaka yapıldı.
Erzurumajans-Türkiye Buz Hokeyi Şampiyonası grup elemeleri yıldızlar B takımı, grup elemeleri kapsamında Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü ile Kayseri Spor AŞ arasında müsabaka yapıldı.

Erzurum Buz Hokey Salonunda gerçekleştirilen müsabakada, Kayseri Spor AŞ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübünü 4-2 mağlup etti.

Müsabakayla ilgili açıklamalarda bulunan ASP İl Müdürü Cemil İlbaş, ASP bünyesinde yeni kurulan ve birkaç buz hokey takımından biri olarak, kısa sürede müsabakalara girdiğini belirterek, müsabakaya katılmanın dahi kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.

İlbaş, “Buz hokey takımımız yeni kurulmasına rağmen önemli takımlarla mücadele veriyor. Önemli olan bu müsabakalardan sonuçlar çıkararak, hedeflerimizi yükseltmek. Erzurum gibi kış sporları konusunda tesis bakımından önemli potansiyele sahip bir kentteki çocukların bu sporla tanışması için Buz Hokey Federasyonuyla iş birliği içerisindeyiz. Çocuklarımıza her türlü desteği veren ve yoğun ilgi gösteren Buz Hokey Federasyonuna teşekkür ediyoruz. Bakanlığımızın politikaları doğrultusunda oluşturulan ve valiliğimizin desteği ile önemli başarılar sergileyen spor kulübümüzün bundan sonraki süreçte önemli başarılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

ASP Erzurum Spor Kulübü Başkanı Tamer Ekinci ise müsabakaların devam edeceğini belirterek, yenilginin spor kulübünü yıldıramadığını önümüzdeki karşılaşmalarda gurur verici başarılara imza atacaklarına inandıklarını söyledi.

Ekinci, birçok spor dalında önemli başarılar sergilediklerini belirterek, aynı kararlılığın buz hokeyinde de yaşanacağına inandıklarını ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.