Ekonomi Haber Girişi : 09 Şubat 2017 18:00

ASP ile İŞKUR arasında işbirliği toplantısı düzenlendi

ASP ile İŞKUR arasında işbirliği toplantısı düzenlendi
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü arasında işbirliği konusunda toplantı düzenlendi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü arasında işbirliği konusunda toplantı düzenlendi. 

Erzurum Vali Yardımcısı Hamza Özer Başkanlığında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Erzurum İl Müdürü Recep Demir, Müdür Yardımcısı Halit Topçu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşların yöneticileri katıldı.

Vali Yardımcısı Özer, burada yaptığı konuşmada kurumlar arası koordinasyonu önemsediklerini belirterek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin istihdamının önemine değindi.

İki önemli kurumun karşılıklı protokol imzalayarak, çalışmalar gerçekleştireceğini belirten Özer, '' Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) arasında yapılacak protokolle, toplumun dezavantajlı kesimlerinin iş bulmasına katkı sağlanacak. Kadın ve engelli istihdamının artması için meslek edindirme kurslarına ağırlık verilecek. Bu noktadaki işbirliğini önemsiyoruz'' dedi.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ve Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Erzurum İl Müdürlüğünün çalışmaları konusunda sunum yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.