Erzurum Haber Girişi : 22 Mart 2017 16:45

ASP İl Müdürlüğünden Kızılay'a ziyaret

ASP İl Müdürlüğünden Kızılay'a ziyaret
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Kızılay'a ziyaret.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şeyma Bingöl, Şube Müdürleri Süleyman Duman ve Cevat Çimen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kızılay Erzurum Şubesi Başkanı Halil Bozhalil'i ziyaret ederek, etkinliğe verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
 
İlbaş, etkinliklerde yer alan stantların kurulmasına destek sağlayan Kızılay'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde başarılı çalışmalar sergilediğini belirterek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

8 Mart Dünya Kadınlar gününün farkındalık oluşturmak adına önemli olduğunu belirten İlbaş, "8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Erzurum'da kapsamlı etkinlikler düzenlendi. Sayın Valimizin eşi Hanımfendi Sayın Nilgün Azizoğlu'nun öncülüğünde düzenlenen etkinliklerimizi kurumlar arası koordinasyonla gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz yoğun ilgi gördü. Kızılay bu konudaki etkinliğimizde önemli bir rol üstlendi. Etkinliğimize destek veren Kızılay'a ve diğer kurumlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Bozhalil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlbaş ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bozhalil, önemli bir kurum olan Kızılay'ın sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe destek verdiğini belirterek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaret sonunda, İlbaş ve beraberindekiler devlet korumasındaki kadınların yaptığı el sanatları ürünü Bozhalil'e hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.