İlçeler Haber Girişi : 08 Eylül 2017 18:39

Aşkale'de eğitim öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı

Aşkale'de eğitim öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı
İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Okullarda Güvenlik Önlemleri protokolü kapsamında Aşkale'de güvenlik toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Okullarda Güvenlik Önlemleri protokolü kapsamında Aşkale'de güvenlik toplantısı yapıldı.

İlçe Kaymakamlığı nezdinde Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıya ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Şenol Polat, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Volkan Demirkıran, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emre Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, okul müdürleri ve muhtarlar katılım sağladı.

Kaymakamı Mehmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilerin eğitimlerini daha güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri için gerekli tedbirler hakkında fikir alışverişinde bulunup kararlar alındı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.