İlçeler Haber Girişi : 29 Ekim 2017 21:00

Aşkale'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Aşkale'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aşkale'de düzenlenen etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.
Erzurumajans-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Aşkale'de düzenlenen etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.

Bayram etkinlikleri Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başladı. Hükümet Konağı önündeki törene ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Şenol Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Avcı, İlçe Emniyet Müdür vekili Ertürk Mutlu, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Nusret Arıkan, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı A.Kerim Polat, CHP İlçe Başkanı Cafer Akbaba, MHP İlçe Başkanı Toksöz Kartal, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Şenol Polat'ın çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam etti. Daha sonra İlçe Kaymakamı Aksu, makamında tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünün ardından öğrencilerin tören alanına gelmesi ile bayram merasimine geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasında sonra İlçe Kaymakamı günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Öğrencilerin şiir okuması, Bar ekibi gösterisinin ardından okullar arası yapılan yarışmalarda çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim edildi. Resmi geçit töreni ile etkinlikler sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.