Kültür-Sanat Haber Girişi : 01 Ekim 2014 00:10

Aşkale'de ''hayatta bizde varız'' projesi

Aşkale'de ''hayatta bizde varız'' projesi
Erzurum'un Aşkale İlçesinde düzenlenen "Hayatta bizde varız" projesi kapsamında temin edilen akülü ve tekerlekli sandalyeler sahiplerine teslim edildi.
Erzurumajans-Erzurum'un Aşkale İlçesinde düzenlenen "Hayatta bizde varız" projesi kapsamında temin edilen akülü ve tekerlekli sandalyeler sahiplerine teslim edildi.

İlce kaymakamının eşi Didem Taşolar'ın hazırladığı program Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlendi. Programa Erzurum Valisi Dr .Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, ilçe kaymakamı M.Fırat Taşolar, Belediye Başkanı Enver Başaran, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı daha sonra Didem Taşolar ve Özden Altıparmak birer konuşma yaptılar. Sandalyelerin alımında büyük özveride bulunan Hatice Koçak Garip, Yakup Tuğal ve yardımlarından dolayı Muhammed Mağ'a plaket verildi. Daha sonra sandalyeler sahipleri ile birlikte sahneye çağrıldı. Engelli küçük kızın hediyesi Özden Altıparmak tarafından verilirken salonda duygu dolu anlar yaşandı. Program sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.