Bölge Haber Girişi : 26 Mayıs 2010 00:26

Aşkale MYO'da 2011 süprizi!..

Aşkale MYO'da 2011 süprizi!..
Atatürk Üniversitesinde fakülte ve yüksek okullarda mezuniyet coşkusu sürüyor. Öğrenciler, çeşitli sürprizlerle bu yıl diploma sevinçlerini bir başka yaşıyor.

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi’nde fakülte ve yüksek okullarda mezuniyet coşkusu sürüyor. Öğrenciler, çeşitli sürprizlerle bu yıl diploma sevinçlerini bir başka yaşıyor.
Aşkale Meslek Yüksek Okulu’nun çeşitli bölümlerindeki son sınıf öğrencileri de mezuniyet coşkusunu farklı yaşayanlardandı. Üniversite Stadyumu’nda düzenlenen törenle diplomalarını alan öğrencilere, aynı okulda öğretim görevlisi olan ve 2011 Erzurum Universiade Konaklama ve Ağırlama Komitesi Başkanı Murat Akın bir sürpriz yaptı.
Murat Akın, mezun olan öğrencilere Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü’nce hazırlanan hediye paketlerini sundu. Öğrenciler hocalarının yaptığı jeste teşekkür ederek,mezun olmalarına rağmen 2011 gönüllüsü olarak organizasyon sürecinde her türlü göreve hazır olduklarını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.