İlçeler Haber Girişi : 12 Eylül 2017 18:15

Aşkale Kaymakamı Aksu'dan okul denetimi

Aşkale Kaymakamı Aksu'dan okul denetimi
Aşkale ilçesine 15 gün önce atanan Kaymakam Mehmet Aksu mesaisine okul inşaatlarında başlıyor.
Erzurumajans-Aşkale ilçesine 15 gün önce atanan Kaymakam Mehmet Aksu mesaisine okul inşaatlarında başlıyor.

İlçeye 15 gün önce atanan Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, mesaisinin ilk dakikalarını okul inşaatlarında geçiriyor. İlçeyi bir baştan bir başa gezerek tanımaya çalışan Kaymakam Mehmet Aksu, Milli Eğitim Bakanlığından yapımlarına izin çıkan ve yaz başında büyük bir hızla yapımlarına başlanan 16 derslikli Nenehatun Kız Teknik Meslek Lisesi, 16 Derslikli Koçak İlköğretim Okulu, 300 öğrenci kapasiteli yatılı yurt inşaat alanlarını gezdi. Kaymakam Aksu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem yapımları bitme aşamasında olan okul ve yurt inşaatlarını birlikte gezerek üstlenici firma yetkililerinden yapım ve aksaklıklar hakkında bilgi aldı. Mehmet Aksu yaptığı açıklamada "İlçemizde yapımlarının son aşamasında olan okullar ve yatılı yurtları yerinde incelemek yetkili kişilerden inşaatlar hakkında bilgileri alarak gördüğümüz ufak tefek pürüzleri kendilerine ilettik. Son derece Modern olarak planlanmış yurt ve okullarda öğretmen ve öğrencilerimizin rahat ve ferah bir ortamda eğitim görmeleri için hiçbir şeyden kaçınılmamış. Bitme aşamasında olan eğitim yuvalarının heyecanla hizmete açılmalarını bekliyoruz" dedi.

Öte yandan Kaymakam Mehmet Aksu ve Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem'i sabah erken saatte karşılarında gören inşaat çalışanları hem şaşkınlıklarını hem de ilçe kaymakamının kendilerine yakınlık göstermesi sohbet etmesinden dolayı memnuniyetlerini gizleyemedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat Ertem 01 Ocak 1970 02:00

    Sayin Kaymakam Mehmet Aksu, ben 53. Dönem Yedeksubay ögretmen (1960-62) olarak Catalbayir köyünde vazifede bulundum, 1990 senesindede köyü ziyaret ettim,sizde ricam okul veya muhtarligin telefon numarasi, köy muhtarligina bir kitap yollamistim, cevap alamadim. Mail adresim: [email protected]