Bölge Haber Girişi : 09 Şubat 2010 01:17

ASA'ya eski futbolcu tanıtımı!..

ASA'ya eski futbolcu tanıtımı!..
Fenerbahçeli Turan Sofuoğlu ve Erdi Demir ile Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Şirin Berber, Ağrı'da kurulacak olan Anadolu Spor Akademisi (ASA)'nin tanıtımını yaptı.

Erzurum Ajans-Fenerbahçeli Turan Sofuoğlu ve Erdi Demir ile Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Şirin Berber, Ağrı'da kurulacak olan Anadolu Spor Akademisi (ASA)'nin tanıtımını yaptı.

Eski Fenerbahçeli Turan Sofoğlu, Erdi Demir, ve Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Şirin Berber ASA Koordinatörü Menejer Özcan Şimşek'in hazırlanan projede yalnız olmadığını göstermek için geldiklerini belirtti. Erzurum'a gelen eski ünlü futbolcular, projenin bölgenin kaderini değiştireceğini dile getirdi. Projenin kendilerini heyecanlandırdığının altını çizen futbolcular, bu tür bir projenin böyge için şart olduğunu ifade etti.

ASA denildiği zaman dünyada herkesin burayı hatırlaması gerektiğine vurgu yapan futbolcular, "ASA denilince herkes 'evet biliyorum burası sporcu fabrikası' demeli. ASA bölge için büyük bir nimet ve bunun kıymetini iyi bilmek şart. Anadolu Spor Akademisi'nin Ağrı ve bölge için büyük önem taşıdığının herkes bilincinde olmalı. Türk futbolu ve diğer spor branşları için bir şeyler yapmak istiyorsak sadece elimizi değil, gövdemizi bu işin altına koymalıyız. Gençlerimizin sporla iç içe olması için Türk sporuna katkı sağlayan insanları ve verdikleri emeklerini alıp bu güzelim gençlere aşılamak gerekir." ifadelerini kullandı.

Erzurumspor'un durumunun kendilerini üzüdüğünü vurgulayan futbolcular, "Herkes elini taşın altına koysaydı belki de her şey daha güzel olurdu. Erzurumspor'un bugün başarılarını konuşur, anlatırken övünürdük." ifadesini kullandılar.

Hazırlanan projenin Erzurum, Ağrı gibi sürekli göç veren illerin umudu olacağına inandıklarını söyleyen ASA Genel Koordinatörü Özcan Şimşek, kendisini projenin hayata geçmesinde yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür etti.

Şimşek, "Projenin hayata geçmesi bölgede var olan olumsuzlukları, kötülükleri ortadan kaldırmaya zemin hazırlayacak." şeklinde konuştu.

(CİHAN)

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.