Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

ASA İspanya`da namağlup 3 oldu

ASA İspanya`da namağlup 3 oldu
İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Costa Brava 2011 futbol turnuvasında final gurubuna kalan Erzurum ASA futbol takımı namağlup 3.oldu.
Erzurum Ajans-İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Costa Brava 2011 futbol turnuvasında final gurubuna kalan Erzurum ASA futbol takımı namağlup 3.oldu.
Grubunda 3 galibiyet bir beraberlik alarak averajla grup ikincisi olan ASA takımı final grubuna yükseldi. Yarı final müsabakasına çıkan Erzurum ASA ekibi 2-0 önde götürdüğü müsabakayı 2-2 lik skorla tamamladı. Penaltı atışlarında 5-3 lük skorla final şansını kaybeden Erzurum ASA ekibi 3 lük 4 lük müsabakasını oynamak zorunda kaldı.
Bu müsabakada da 2-1 öndeyken müsabaka sonucu 2-2 bitmesiyle penaltı atışları sonucu Erzurum ASA 4-2 lik skorla yenilgisiz 3. oldu.

Yarıfinal müsabakalarına Türkiye deki şehitler anısına siyah bantla çıkan ASA müsabakaya organizatörlerinden alınan özel izinle bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Müsabakayı Barselona Başkonsolosu Haldun Koç da izledi. Ödül töreninde Erzurum ASA takımının 3. Kupasını da Başkonsolos Haldun Koç’un elinde aldı.
Takımın Erzurum Teknik Koordinatörü Nazım Saraçoğlu “Mağlubiyet almadan 3. olmamız bizi son derece üzmüştür. Bizim takımımız finale çok yakışırdı İnanıyorum ki final oynayabilseydik şampiyonluğu kesin kazanırdık” dedi.

Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimsek da yaptığı değerlendirmede, “Bizim takımımız proje takımı alt yapısı olan kulüpler gibi değiliz yine ciddi bir başarı elde ettik. Bu takımın kurulmasında emeği gecen teknik heyete, bu takımın buraya gelmesinde çok büyük katkıları olan Spor Bakanımız Suat Kılıç’a Erzurum Valimiz Sebahattin Öztürk’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler’e, Gençlik Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a ve değerli basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.