Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

ASA Galibiyetle başladı

ASA Galibiyetle başladı
İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen "Costa Brava" Turnuvası başladı.
Erzurum Ajans-İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen "Costa Brava" Turnuvası başladı.11 yaş altı kategorisinde ilk maçında Anadolu Spor Akademisi Erzurum Futbol Takımı,Romanya`nın Bucharest takımını 1-0 yenerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.
Turnuvanın ilk gününde rakip, Romanya’nın güçlü ekiplerinden FC Bucharest takımıydı.İlk dakikalarda Erzurumlu minikler rakip kalede baskı kurmayı başarsada istenen sonucu alamadı.

Kaleci Şahin Kutluk yaptığı kurtarışlarla rakibin gol yollarını tıkadı.Mavi beyazlılar ilk bölümün son korner atışını değerlendiremeyince ilk yarı golsüz berabere kapandı.
İkinci yarıya takımlar daha istekli çıktı. Ancak oyuna daha baskılı başlayan Erzurumlu minikler Bucharest kalesinde tehlike oluşturdu. Sencer Emra Karca ise orta sahada rakibe geçit vermedi. Son dakikalarda sahada kendini daha çok hissettiren takım kaptanı Özgür Sert attığı golle takımını 1-0 öne geçirerek takımını başarıya taşıdı.
Takımın Teknik direktörü Fatih Özbayraktar,"İlk maç bizim için çok zordu. Takım kaptanımız Özgür`ün attığı golle kazandık, kazandığımız içinde mutluyuz" dedi.
Galip gelen ASA Erzurum Futbol Takımı sevincini teknik heyet ve izleyicilerle paylaştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.