Erzurum Haber Girişi : 29 Mayıs 2015 22:00

Arap Ligi Başkanı ve Büyükelçiler Erzurum'a geliyor

Arap Ligi Başkanı ve Büyükelçiler Erzurum'a geliyor
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in davetlisi olarak bugün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzurum'a geliyor.
Erzurumajans-Erzurum'a Arap Devletler Ligi Başkanı ve Ürdün, Katar, Fas, Tunus gibi Devletlerin Büyükelçilerinden oluşan yaklaşık 35 kişilik bir heyet Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in davetlisi olarak bugün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzurum'a geliyor.

Erzurum'da ekonomik açıdan çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen heyetin ziyaretinde, Arap sermayesinin Erzurum'a kazandırılması için oldukça gayret gösteren Av. Ali Demirhan'da destek sağladığı belirtildi.

Arap heyetini Erzurum havaalanında karşılamak üzere, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı işadamı Suha Dengizek, Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Demirhan ve Erzurum iş dünyasından isimler yer alıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.