Spor Haber Girişi : 31 Ağustos 2018 14:30

Anna TRT Haber'de haber oldu...

Anna TRT Haber'de haber oldu...
TRT Haber’in bugünkü konuğu Sürat paten Milli takımın yeni başantrenörü Anna Lukanova oldu.
Erzurumajans-TRT Haber’in bugünkü konuğu Sürat paten Milli takımın yeni başantrenörü Anna Lukanova oldu.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Sürat Paten Milli takım çalıştıcılığı için el sıkışılan ve Erzurum’da milli takım aday kadrosunun kampı ile işbaşı yapan Anna Lukanova, öncelikle hedeflerini anlattı. İlk olarak hedefinin Türk milli takım sporcularının Avrupa Sürat Pateni yarışlarında daha yi dereceler almasını sağlamak olduğunu belirten Lukanova, daha sonra olimpiyatlara sporcu belirlemeyi amaçladığını söyledi. Şu an için Türk sporcuların gerek dayanıklılık ve gerekse teknik anlamda iyi olduklarını gözlemlediğini ifade eden Lukanova, buz antrenmanlarının yanısıra kara çalışmasının da önemine değindi. Adım adım hedefe ulaşacaklarını kaydeden Lukanova, Türkiye’de  ve Türk milli takımını çalıştıracak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.



Bu arada, yarım saat süren TRT’nin Satırbaşı adını taşıyan öğlen bültenindeki canlı yayında Sürat Pateni Milli takım sporcuları Tünay Şimşek ve Fırat Yardımcı da alanında isim yapmış ve bir çok sporcuyu olimpiyatlara taşıyan antrenör Lukanova ile anlaşma sağlanmış olmalarından duydukları mutluluğu dile getirdi, ‘’Herşeyden önce gelişiyle bizde güzel bir sinerji oluşturdu. Onunla madalyadan madalyaya koşacağız. Sayesinde hepimiz hem heyecanıyız ve hem de hırslandık’’ dediler.

Türkiye Buz Pateni Yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Süleyman Erim Erhan ve Naci Korucu da, TRT Haber mikrofanlarına, sürat pateninde Lukanova ile güzel bir heyecan geldiğini belirterek, böylesine hem başarılı hem de sempatik bir antrenör ile çalışmaktan duyduklarını mutluluğa değindiler.

Polonya’dan gelen konuk sporcuları ile Türk milli takımının ortak antrenmanı esnasında yapılan canlı yayında Spor İl Müdür Vekili Şinasi Polat , Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli de hazır bulundular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.