Kültür-Sanat Haber Girişi : 21 Ekim 2014 12:43

Ankara'da kete gecesi

Ankara'da kete gecesi
Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Ankara'da yaşayan Erzurumlu hemşehrileri ile "Kete Gecesi"nde buluştu.
Erzurumajans-Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Ankara'da yaşayan Erzurumlu hemşehrileri ile "Kete Gecesi"nde buluştu.

Altındağ Hüseyin Gazi Mahallesi sakinlerinin düzenlediği dostluk, dayanışma ve kardeşlik için "Erzurum Kete Gecesi"ne katılan Genel Başkan Karslı, hemşehrileri ile hasret giderdi. Gecede bir konuşma yapan Abdurrahim Karslı "Dünyanın birçok yerini gezdim ama Erzurumluları nerede görsem duygulanıyorum" dedi.

Genel Başkan Karslıkonuşmasını şöyle sürdürdü :"Erzurumluların benim için önemi büyük. Çünkü doğup büyüdüğüm topraklar. O nedenle Erzurumluları görünce duygulanıyorum. Erzurumlu vatanını bir başka sever, Erzurumlu bayrağını, dinini bir başka sever. Erzurumlu memleketin kötü gidişine bakıp, çaresiz beklemez mücadele eder. Memleket parsellenip satılır hale geldi, bayrak indirildi. Milli ve manevi değerler tartışılır hale geldi. İstanbul'da yeni yeni kahveler türemiş. Başı bağlı kadınlar sureten yaşıyor ve o kahvelerde boy gösteriyor. Benim siyasetim değerlerimiz kaybolduğu için ortaya çıktı. Yapılan hırsızlıklar sonucu ortaya çıktı. Ahlakımızı, düzenimizi her şeyimizi bozdular. Kurt gövdenin içine girdi, inançlı insanlar birbirine düşürüldü. İşte bu nedenle biz yola çıktık ve sizlerin desteği ile iktidara geleceğiz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.