Teknoloji Haber Girişi : 21 Ağustos 2015 16:32

Android sizi zengin yapabilir

Android sizi zengin yapabilir
Son zamanlarda Android için geliştirilen bir uygulama, 'cebimizde servet taşıyor' olabileceğimizi gösterdi
Erzurumajans- Son zamanlarda Android için geliştirilen bir uygulama, 'cebimizde servet taşıyor' olabileceğimizi gösterdi.

'Şanslı Numaralar' isimli uygulama, numaraların özel bir kelimeye karşılık gelip gelmediğini kontrol ediyor. Öyle kelimeler var ki kişiyi bir anda araba hatta ev fiyatına satılabilecek bir numaranın sahibi yapabiliyor. Örneğin Ankara, Antalya gibi şehir isimlerinin yanında sık kullanılan isim ve soyadlar ve takım isimleri uygulamada otomatik olarak denenen ihtimaller arasında. 2,6 megabayt boyutunda olan ve Mobilium tarafından geliştirilen uygulama PEGI 3 standartlarına sahip. Uygulamanın tüm özellikleri ücretsiz kullanılabiliyor.

KENDİ İSMİNİZE SAHİP NUMARALARI SATIN ALABİLİRSİNİZ

Uygulama geliştiricisi Mobilium ile iletişime geçerek kendi isminiz geçen numaraları satın alma talebini ücretsiz olarak gönderebiliyorsunuz. Bu talep uygulamanın bir sonraki güncellemesinde gelecek olan talep listesinde yer alıyor. Bu sayede örneğin numarası 24638 (Ahmet) numaralarını barındıran biri bu numarayı Ahmet isimli talipliye satabiliyor. Yoğun kullanımı halinde numara algısını değiştirebilecek uygulama Google Play üzerinden indirilebiliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.