Spor Haber Girişi : 19 Ekim 2016 18:00

Amatör spor haftası teşekkürü

Amatör spor haftası teşekkürü
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Amatör Spor Haftası Kutlamalarının başarılı geçtiğine işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, törene katılan protokole teşekkür etti.
Erzurumajans-Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Amatör Spor Haftası Kutlamalarının başarılı geçtiğine işaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, törene katılan protokole teşekkür ederek, "Erzurum'un spordaki çıtası her zaman yüksektir. Bu çıtayı zirvede tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Erzurum'da 15 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası törenlerinin yankıları sürüyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Genlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile ASKF'nin ortaklaşa düzenlediği Amatör Spor Haftası'nı başarılı bir şekilde yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Taşkesenligil, Erzurum olarak, 13-19 Ekim 2016 tarihlerinde Amatör Spor Haftası etkinliklerini en güzel şekilde gerçekleştirdiklerini ve spor karşılaşmalarının yanında kalabalık katılımla ödül töreni yaptıklarını vurguladı.

ERZURUM'UN SPORDA HEDEFİ HEP ÜST SIRALARDIR

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Dadaşlar Diyarı'nın spordaki hedefinin hep üst sıralar olduğunu kaydederek, çıtayı hep yüksek tutan illerden biri olmanın yarışını verdiklerini ifade etti.

Taşkesenligi, "Amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında ödül törenine katılan protokolün yanı sıra sporcu ailelerine ve spor severlere teşekkür ediyorum. AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Vali Yardımcımız Hatice Bayar Özdemir ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mevlüt Doğan'ın da onurlandırdığı törenlerimizde gerçekten güzel etkinlikler yaparak, amatör spor haftasının ruhuna layık kutlamalar gerçekleştirdik. ASKF'nin gönderdiği plaketleri hedefine ulaştırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık" diye konuştu.

EYOF, EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPILACAK

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum'un spor organizasyonu düzenlemekte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir sıkıntısının olmayacağını belirterek, EYOF'un tüm komitelerinin şu anda iş başında olduğunu ve görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

Taşkesenligil, "Erzurum olarak tüm kurum ve kuruluşların STK'ların dayanışması ile EYOF'u da başarılı bir şekilde yaparak, Erzurum'a gelen konukların ilimizden ve ülkemizden mutlu dönmeleri için elimizden gelen tüm gayretleri sarf edeceğiz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.