Bölge Haber Girişi : 27 Mayıs 2010 00:05

Amatör Milli takım seçmeleri yapıldı!..

Amatör Milli takım seçmeleri yapıldı!..
UEFA Regions Cup'ta mücadele edecek olan Amatör Milli Karma için, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge

Erzurum Ajans-UEFA Regions Cup'ta mücadele edecek olan Amatör Milli Karma için, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Teknik Sorumlusu Zafer Güler tarafından Kahramanmaraş'ta da seçmeler yapıldı.
TFF, Amatör Milli Karma'yı belirlemek için bölgeler arası turnuva düzenliyor. Turnuvada yer alacak bölge karmaları için de seçmeler başladı. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri, Sakarya, Samsun, Trabzon Bölgeleri turnuvaya birer takımla katılırken; Van, Erzurum, Diyarbakır ve Malatya bölgeleri de ortak bir karma oluşturacak. Malatya Bölgesine bağlı olan Kahramanmaraş'ta bir seçme yapıldı. 1985-1992 doğumluların katıldığı turnuvada bölge teknik sorumlusu Zafer Güler'in gözüne girmek için ter döken yaklaşık 60 sporcu merakla sonuçları bekliyor.
Kahramanmaraş'taki seçmelerde başarılı bir performans sergileyerek Malatya Bölge Karması'na girmeye hak kazanan Kahramanmaraşlı amatör futbolcular, daha sonra Van-Erzurum-Diyarbakır-Malatya bölgelerinden oluşturulacak takıma girmek için ter dökecekler. Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) organizasyonunda gerçekleştirilen seçmelerde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesi üyeleri de görev aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.