Spor Haber Girişi : 19 Ağustos 2018 22:15

Altıparmak: Tecrübe ve kaliteye yenildik

Altıparmak: Tecrübe ve kaliteye yenildik
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında B.B. Erzurumspor sahasında Beşiktaş’a 3-1 yenildi.
Erzurumajans-Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında B.B. Erzurumspor sahasında Beşiktaş’a 3-1 yenildi. Maçın ardından açıklamada bulunan B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Tecrübe ve kaliteye yenildik“ dedi.

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını ifade ederek, “Öncelikle uzun maçın sonucuyla alakalı çok üzgünüz. Hem kendimize hem taraftarımıza bir bayram hediyesi vermek istiyorduk. Oyun planımızı iyi hazırladık. Önde baskı şeklinde. İlk 45 dakika iyi oynadık. Pozisyonları değerlendirebilseydik belki 3-4 farkla ilk yarıyı kapatabilirdik. İkinci yarı ilk 10 dakika çok yan top verdik. Konsantremiz bozuldu. Beşiktaş gibi takıma böyle iyi oynadıktan sonra yenilmek bizi üzdü. Tecrübe ve kaliteye yenildik. Biz istediğimiz oyun şeklini daha da geliştirerek ilerleyeceğiz. Ama iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. İki tane mecburiyetten sakatlığımız oldu. Bu oyuncuların sakatlanması oyun düzenimizi etkiledi. Büyük bir takımı Erzurum’da ağırladık. Muhteşem taraftarımızı gösterdik. Bir maç kazandığımızda havamızı yakalayacağız. Şenol Güneş 36. dakikadan sonra oyun düzenini değiştirdi. Çift forvete döndü. Fizik olarak durumumuz çok iyi durumda. Geçen hafta 2-0’dan döndük. Babel bizi yendi. Muhteşem oynadı. Biz önlemimizi almıştık ama olmadı. İkinci yarının başındaki 10 dakika top tutamamamız kötü oldu. 2-1'den sonra çok fazla bir şey yapamadık” şeklinde konuştu.



Şenol Güneş: "İlk yarı iyi değildik. İkinci yarı tam tersi oldu" 

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş deplasmanda B.B. Erzurumspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamada bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “İlk yarı iyi değildik. İkinci yarı tam tersi oldu” diye konuştu. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Erzurum’da iyi bir ambiyans vardı. İlk yarıda oyuna iyi başlamadık istedik ama tersine Erzurumspor bizden daha iyi başladı. İkinci yarıda da tam tersi oldu. Goller bulduk. Bu süreci yaşayacağız. İlk yarı iyi değiliz geçen hafta da aynıydı. 3 deplasmana gittik. Bunlara rağmen daha iyi oynayacak oyuncularım var. Erzurumspor bizi zorladı. 3 puanı kazandık. 4-4-2'ye gittik. İlk başladığımızda umduğumuz gibi gitmedi. Rakip uzun toplarla oynadı. Bir değişikliğe gittik 36 dakikada. Bu da bize olumlu yansıdı. Lens, Caner iyi durumda. İlk yarı düşündüğümüz oyun ortaya çıkmadı. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha takım olgusunu tam yerleştirmedik” diye konuştu.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • vt 01 Ocak 1970 02:00

    super ligdeki butun takimlar tecrubeli ve kaliteli şimdi hepsine mi yenileceksiniz hocam.boyle ifade etmeniz yanliş iyi bir kaleci bulun bence