Spor Haber Girişi : 03 Şubat 2018 15:30

Altıparmak: Rizespor da aldığı 1 puana sevindi

Altıparmak: Rizespor da aldığı 1 puana sevindi
Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında BB Erzurumspor sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında BB Erzurumspor sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Bundan önce gelen takımlar gibi Rizespor da aldığı 1 puana sevindi. Biz de kaybettiğimiz 2 puana üzülen taraf olduk. Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi oynayan bir Erzurumspor vardı sahada. Maçın geneline baktığımızda daha arzulu daha istekli bir Erzurumspor vardı. Maçı çok hak ettik. Tam maçı kazandık dediğimiz dakikalarda ne yazık ki son saniyelerde çok çalışmamıza rağmen bize tek üstünlük kurabilecekleri yan toptu. Bundan gol yedik. Çok üzüntülüyüz. Özellikle bugün bizi destekleyen taraftarımıza onlara 3 puanı armağan edemedik” dedi.

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise, “Oyuna iyi başladık. İlk yarı topa sahip olma oranı yüzde 65’lerde bizdeydi. Yakaladığımız pozisyonlar oldu. İlk 45 dakika oyuncularımın göstermiş olduğu performans takdire şayandı. İkinci yarı Robin’in sakatlanmasıyla beraber rakibe pozisyon anlamında daha çok üstünlük verdik. Böylesine zorlu bir deplasmanda 1-0 geriye düşmemize rağmen son dakikada da olsa isteyen, ısıran, o puanı isteyen bir takım olduğumuzun görüntüsünü verdik. 1 puan aldık. Uzun lig maratonunda tabi ki dışarıda alınan 1 puan içeride alınan 3 puan çok önemli çünkü sizi hedefe götürür. Burada aldığımız 1 puan bizim adımıza sevindirici. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Son haftalarda hep bizim yanımızdalar. Taraftarımızla beraber hedeflerimize ulaşacağız. Erzurumspor’un attığı gol bize gelen söylemlere göre topun çizgiyi geçmediği yönünde. Bu ligde hakem hatalarını da göz ardı etmemek gerekiyor” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.